Декабрь
2022

Haug scoret for Roma tross tap

0

Sophie Romàn Haug scoret for Roma da Wolfsburg viste muskler og vant 4-2 i gruppespillet i mesterligaen torsdag kveld.

Ewa Pajor sendte Wolfsburg i ledelsen etter 24 minutter, før Sveindís Jane Jónsdóttir scoret vertenes andre mål i det 40. spilleminutt.

Andressa Alves utlignet for Roma to minutter senere, men det hjalp lite da Lena Lattwein og Pajor scoret Wolfsburgs tredje og fjerde mål i andre omgang.

Mens Emilie Haavi startet kampen for Roma, ble Haug og Mina Bergersen henvist til gjestenes benk.

Haug ble byttet inn etter 63 minutter og satte inn reduseringen 13 minutter senere.

Wolfsburg topper gruppe B med ti poeng etter fire kampen. Roma følger på 2.-plass, tre poeng bak.