< >
Мы в Telegram
Добавить новость
smi24.net

World News in Norwegian

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог
Февраль
2024
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29

Все новости

Rømt fange i Bergen blir ikke etterlyst i utlandet

NRK.no 

I starten av februar stakk en innsatt i Bergen fengsel av mens han var på handletur. Politiet tror mannen er i utlandet, men etterlyser ham ikke internasjonalt. – Det er en vurdering knyttet til bruk av ytterligere ressurser på en sak som er mindre viktig nasjonalt, og det faktum at han hadde kort tid igjen å sone, opplyser politiadvokat Arne Fjellstad til Bergens Tidende. (NTB)

Spanske bønder fyller Madrid med traktorer

NRK.no 

Bønder demonstrerer for bedre priser og hjelp med produksjonskostnader i Madrid i Spania, skriver NTB. Fem traktorkolonner samlet seg tirsdag foran det spanske landbruksdepartementet. Landbruksministeren har lovet å be EU om hjelp med å møte noen av kravene.

Agenten: Klopp uaktuell som Bayern München-trenen

NRK.no (sport) 

Liverpools avtroppende manager Jürgen Klopp vil ikke bli ny Bayern München-trener. Det sier hans agent onsdag. Onsdag ble det klart at Thomas Tuchel ikke får fortsette som trener hos det tyske storlaget etter endt sesong. Han hadde kontrakt med klubben i ytterligere ett år. Klopp sjokkerte en hel fotballverden i forrige måned da han fortalte at han gir seg som Liverpool-manager etter inneværende sesong. På det tidspunktet har han vært i jobben i nesten ni år. Etter onsdagens Tuchel-nyhet måtte Klopps... Читать дальше...Regjeringen styrker satsing på natur

NRK.no 

Regjeringen styrker kommunenes tilskuddsordning for natur med 50 millioner kroner under navnet «Natursats». I 2024 er budsjettposten på til sammen 53 millioner kroner. – At kommunene gjør sin del er helt avgjørende for en bærekraftig forvaltning av naturen. Kommunene har et stort ansvar for å sikre en bærekraftig arealplanlegging og naturforvaltning. Derfor samler og styrker regjeringen nå kommunale tilskuddsordninger for natur under paraplyen «Natursats», sier klima- og miljøminister Andreas Bjelland Eriksen.

- En stor påkjenning

Dagbladet  

Over ett år etter at tvillingsøstrene Mina Alexandra og Mille Andrea ble funnet døde, bare 16 år gamle, er etterforskningen fremdeles ikke avsluttet. Forsvarere og bistandsadvokat er kritiske.

Turistrekord for Hellas tross skogbranner og ekstremvarme

NRK.no 

Over 32,7 millioner mennesker besøkte Hellas i fjor, viser foreløpige tall. Turismen brakte inn nærmere 20,5 milliarder euro i inntekter, skriver NTB. Det tilsvarer omtrent 230 milliarder kroner. Rekorden kom på tross av alvorlige skogbranner som krevde minst 26 menneskeliv, samt en voldsom hetebølge med opp mot 46 grader enkelte steder.

VG: Audi tilbakekaller flere hundre biler i Norge

NRK.no 

Audi vil undersøke batterimodulene til flere hundre biler i det norske markedet. Det gjelder modellen Audi e-tron 55. – Det er et behov for å undersøke batterimodulene og eventuelt bytte ut moduler det kan være feil på. Alle berørte kunder skal bli kontaktet direkte, og bilene kan brukes frem til de har vært inne på verksted, sier Christine Eiken Winther i Audi Norge til VG.

Statsråder reagerer etter tvillingdødsfall: – Svært alvorlig

NRK.no 

– Vi må gjøre det vi kan for å hindre at dette gjentar seg, sier helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) til NRK. Statsforvalteren konkluderte i dag med at tvillingene Mina og Mille Hjalmarsen (16) ikke fikk forsvarlig helsehjelp før de døde i januar i fjor. Også familieministeren reagerer. – Tilsynsrapporten fra Statsforvalteren i Vestland er svært alvorlig. To jenter har mistet livet mens de fikk tjenester fra barnevernet og helsetjenestene. Det er dypt tragisk, og rapporten viser hva som sviktet. Читать дальше...

Israels parlament stemte mot tostatsløsning

NRK.no 

Det israelske parlamentet stemte onsdag soleklart mot opprettelsen av en egen palestinsk stat, skriver Reuters. Parlamentet la seg dermed tydelig på linje med regjeringen og statsminister Benjamin Netanyahu.

Ektemannen nekter

Dagbladet  

Ektemannen til Ana Knezevic (40) nekter for å ha noe med forsvinningen å gjøre.

Tiltalt for giftdrap og forsøk på drap på kona

NRK.no 

Mannen ga kona pulveriserte tablettar i maten eller drikken, slik at ho døydde. Han er også tiltalt for drapsforsøk nokre månader tidlegare. Det går fram av tiltalen frå Statsadvokaten.

СМИ24.net — правдивые новости, непрерывно 24/7 на русском языке с ежеминутным обновлением *