Январь
2023

Midtsjø-innhopp da Galatasaray vant stort

0

Fredrik Midtsjø måtte nøye seg med et kort innhopp da Galatasaray trygget tabelltoppen i tyrkisk eliteserie med 4-0-seier over Hatayspor, skriver NTB.

Kerem Aktürkoglü sendte hjemmelaget i ledelsen etter kun ni minutter. Den tidligere Manchester United-spilleren Juan Mata økte to ganger på overtid i den første omgangen og Galatasaray ledet 3–0 til pause. Innbytter Bafetimbi Gomis satte 4–0 målet like etter han entret banen.

Midtsjø erstattet midtbanespiller Lucas Torreira i det 87. minutt, da seieren allerede var sikra.

Galatasaray er sju poeng foran Fenerbahçe, som ble slått 3–0 i toppkampen forrige helg. Serietoeren møter Gaziantep søndag.

Fredrik Ulvestad fikk gult kort og ble byttet ut ved pause da Sivasspor tapte 1–4 borte for Kayserispor. Sivasspor sliter, og har kun to lag under seg på tabellen.