Январь
2023

Brentford forbi Liverpool og Chelsea etter hjemmeseier over Bournemouth

0

Tabellsliterne Bournemouth fikk det tøft borte mot Brentford i Premier League-kampen lørdag. Londonlaget gikk seirende ut 2–0 over Bournemouth. Brentford har tatt ti poeng på de fire siste kampene, og er nå forbi storklubbene Chelsea og Liverpool på tabellen.

Hjemmelaget fikk straffespark etter at Ivan Toney ble revet ned av Marcos Senesi inni feltet. Toney tok straffen selv og sendte Brentford i ledelsen før pause.

Første omgang bar preg av mange avbrudd i spillet grunnet skader. Brentford hadde høyest ballbesittelse, men ingen av lagene hadde skudd på mål før straffesparket.

Hjemmelaget hadde styringen i andre omgang, og danske Mathias Jensen sikret seieren til «The Bees» i hans 50. kamp for klubben. 2–0 målet ble satt etter 75 minutter.

Brentford ligger nå på en åttendeplass, poenget bak Brighton og poenget foran Liverpool. Bournemouth sliter på 17.-plass.