Март
2024

Stenshorne klatret - tok ikke poeng i Bahrain

0

Formel 3-føreren Martinius Stenshorne klarte heller ikke ta VM-poeng i Bahrains Grand Prix etter 14.-plass i lørdagens løp.

Det var den første VM-runden av 14 som ble kjørt på banen i Sakhir. Han startet som nummer 22, men startet tidlig klatringen i feltet.

Briten Luke Browning vant foran Christian Mansell. De to kjempet i ledelsen gjennom hele løpet. Browning er lagkamerat med Stenshorne.

Stenshorne hadde etter halve løpet kjørt seg opp til 15.-plass. Den tøffe kjøringen i feltet tok derimot hardt på dekkene slik at det ble bare en plass ytterligere avansement for Stenshorne til 14.-plass.

Stenshorne tok 11.-plass i fredagens sprint etter å ha å ha passert hele 11 biler underveis, men endte så vidt uten VM-poeng. (NTB)