Март
2024

Seier for Zuccarello og Wild

0

Minnesota Wild og Mats Zuccarello slo Anaheim Ducks 2-0 hjemme i Saint Paul, og tok med det viktige poeng i jakten på en plass i sluttspillet.

Amerikanske Zach Bogosian sendte hjemmelaget i ledelsen et drøyt kvarter ut i kampen. Scoringen til 33-åringen skulle omsider vise seg på bli den eneste i åpningsperioden.

Wild festet ytterligere grepet om kampen etter hvilen, og etter bare to minutter doblet russiske Kirill Kaprizov ledelsen.

Gjestene fra Anaheim øynet håp om en opphenting da Ross Johnston satte pucken i nettet tidlig i den tredje og siste perioden, men målet ble til slutt annullert.

Flere mål ble det ikke, og poengene ble dermed værende i Saint Paul.

Zuccarello spilte 19 minutter og 37 sekunder, men måtte skøyte av isen uten målpoeng. (NTB)