Март
2024

Stortap for Zucca og Wild

0

Lite gikk Minnesota Wild sin vei da de var på besøk hos Los Angeles Kings natt til torsdag norsk tid. Mats Zuccarellos lag tapte hele 0-6.

Alle målene i kampen kom i de to første periodene – tre mål i første og tre i andre. Med ett mål og én assist rundet Anze Kopitar 1200 poeng i sin NHL-karriere.

Før kampen mot Kings hadde Minnesota Wild tatt poeng i åtte kamper på rad. Natt til torsdag norsk tid tok rekken slutt på brutalt vis.

Mats Zuccarello fikk 16 minutter og 34 sekunder på isen. 36-åringen måtte en tur ut i utvisningsboksen underveis i den andre perioden.

Wild skal i aksjon igjen lørdag kveld norsk tid. Da venter St. Louis Blues på hjemmeis i Minnesota. (NTB)