Январь
2023

Frisparkperle på overtid stanset seiersrekken til Manchester United

0

Manchester United var på full vei mot sin tiende strake seier (i alle konkurranser) onsdag kveld.

Bruno Fernandes sendte United i ledelsen på tampen av den første omgangen og Crystal Palace slet med å komme seg til store sjanser.

Men på overtid i den andre omgangen fikk Michael Olise sjansen på et frispark fra nærmere 25 meter.

21-åringen svarte med en perle av et frispark, lekkert satt over muren, via tverrliggeren og i mål.

– Ett av sesongens beste frispark, sa Viaplay-kommentator Kasper Wikestad om scoringen.

Begge lag hadde muligheten til stikke av med seieren i de resterende overtidsminuttene, men det endte til slutt 1-1.

– Vi kunne tapt kampen. Vi er ikke fornøyde med uavgjort. Vi skulle tatt vare på sjansene våre og punktert kampen. De scoret et glimrende mål på slutten. Det er ikke noe vi kan gjøre noe med nå, sier Fernandes til Sky Sports.

Manchester United er nå åtte poeng bak ligaleder Arsenal, med én kamp mer spilt.

Uniteds neste kamp i Premier League er borte mot nettopp Arsenal på søndag. Der må Manchester-laget klare seg uten Casemiro, etter at han fikk sitt femte gule kort for sesongen mot Crystal Palace og dermed er suspendert i én kamp.