2018

Новости за 21.01.2018

Sanne Salomonsen: »Selvfølgelig er der mennesker, jeg ikke kan lide. Jeg elsker dem bare alligevel«

Politiken

Sanne Salomonsen har været en del af den danske musikscene, siden hun var 15 år gammel. Nu er hun blevet 62, er blevet dommer i sangkonkurrencen ’X Factor’ og er nået til et sted i sit liv, hvor hun »100 procent sikkert« kan sige, at hun er blevet den, hun gerne vil være. Det er en person, der elsker alle, uanset hvad, og som husker at sige tak for livet hver eneste dag.

Stor sejr på 103-67 til Virum Vipers over Lemvig Basket

Dameligaen.dk

Virum Vipers kom igen på sejrskurs og vinder stort mod Lemvig Basket.

Virum Vipers kommer hurtigt foran, og der går mere end halvdelen af 1. periode uden at Lemvig Basket kommer på scoringstavlen. Virum Vipers dominerer i hele kampen på nær 5 minutter af 3. periode, og der er reelt aldrig spænding om kampens resultat.

Vium Vipers starter kampen med hurtigt at bringe sig foran. Efter 6 minutter af perioden står det 14-1 til Virum Vipers, der spiller et aggressivt angreb og godt forsvar. Читать дальше...

СМИ24.net — правдивые новости, непрерывно 24/7 на русском языке с ежеминутным обновлением *