2018

Новости за 21.10.2018

79ers vinder klart over SISU

Dameligaen.dk

Sisu tog imod de forsvarende Danmarksmestre fra Hørsholm 79ers i søndagens sene kamp.

Hørsholm var favoritter til at vinde kampen og de har også et stærkt hold med gode danske spillere suppleret af 3 udenlandske profiler.

Som ventet kom Hørsholm godt fra start og Sisu kommer ikke rigtig i gang. Hørsholm vinder perioden 8-23.

Anden periode er samme sag og Hørsholm går til pause med cifrene 15-43.

Efter pausen ser det ud som om at Sisu får lidt mere energi kommer til kurven, dette udløser en del straffekast og 3. Читать дальше...

BK Amager slår BMS Herlev Wolfpack

Lørdag eftermiddag gæstede BMS Herlev Wolfpacks Dameligahold BK Amager. BK Amager løb med sejren efter en spændende afslutning.

Begge hold startede lidt nervøst. BMS startede alligevel kampen bedst ud og bragte sig foran 4-7. BK Amager kom tilbage i kampen efter, da de fik trukket fejl og bragte sig foran 10-7 på straffe. BK Amager beholdt den smalle føring resten af perioden og vandt perioden 23-19.

BK Amager startede anden periode bedst ud og bragte sig i front med 27-19. Først efter 3 min kom BMS på scoringstavlen. Читать дальше...

Lemvig Basket vandt efter intens afslutning over Værløse BBK

Kampen i Dameligaen mellem Lemvig Basket og Værløse BBK var præget af en usædvanlig optakt, da det først fredag stod klart, hvilke spillere Lemvig ville være en i stand til at stille op med. Det har naturligvis haft størst betydning for Lemvig, men Værløse har reelt heller ikke haft meget viden om Lemvig at bygge deres forberedelser op på. Resultatet blev alligevel en velspillet og spændende kamp, som Lemvig vandt 89-84 efter en intens afslutning.

Det lykkedes Lemvig at stille op med 8 spillere til kampen. Читать дальше...