2018

Новости за 28.10.2018

Tyrkerne siger, at krigen i Syrien er slut. Tag hjem, siger de

Politiken

Mens præsident Bashar al-Assad forbereder sig på at vriste de sidste hjørner af Syrien ud af hænderne på en broget skare af oprørere, går millioner af syriske flygtninge rundt i Tyrkiet og indstiller sig på, at de nok aldrig kommer hjem igen. Vi er i det sydlige Tyrkiet, tæt på den syriske grænse, for at undersøge, hvilket liv alle disse syrere lever.

79ers stadigvæk ubesejret efter sejr over Aabyhøj IF

Dameligaen.dk

De danske mestre fra Hørsholm 79ers kom lørdag eftermiddag på besøg i Åbyhallen, som det eneste ubesejrede hold efter 2 runder. Og det er de stadig efter 3 runder, for de var bedre end Aabyhøj i begge ender af banen.

Hørsholm får en tidlig føring på 4-0 i en rodet start. Hørsholm udbygger føringen til 11-2 midt i perioden. Aabyhøj har mere end svært ved at komme til fornuftige chancer. Aabyhøj får mere gang i scoringerne i de sidste 5 minutter af perioden, men til gengæld scorer Hørsholm... Читать дальше...

Stevnsgade Basketball sejrer i tæt kamp mod Lemvig Basket

Lemvig Basket besøgte Stevnsgade i Nørrebrohallen søndag og fra første fløjt var det tydeligt at begge hold var tændte og gik efter sejren.

I starten af første periode var der højt tempo, mange skud og knap så meget forsvar. Stevnsgade kom komfortabelt foran 18-8 efter blot 5 minutter. Begge hold fik herefter styr på forsvaret og der blev kun scoret få gange resten af perioden. Stevnsgade var foran 23-8 inden starten på 2. periode.

Der kom igen gang i scoringerne fra starten af 2. Читать дальше...

BMS Herlev Wolfpack sejrer i tæt drama

Lørdag eftermiddag gæstede SISU Herlevhallen i sæsonens tredje runde, efter begge hold havde henholdsvis vundet og tabt en kamp.

Gentofte-holdet kom bedst ud af starthullerne og virkede godt forberedte på Wolfpack-mandskabet. Anført af Cee Jay Nofuente og Aubrey Buckley lagde SISU et hårdt fysisk pres på hjemmeholdet, mens bl.a. Josefine Haabegaard og Stephanie Santos med gode procenter i angrebsenden skabte en føring på 10-20 i periodens sidste minut, inden Caroline Glud med en 3’er fik... Читать дальше...