Новости за 23.02.2019

Skadesplaget 79ers hold slår Lemvig knebent

Dameligaen.dk

Det var et skadesplaget Hørsholmhold, der lørdag på hjemmebane tog imod bundholdet Lemvig Basket.

Hele fem spillere sad ude og det gav dels en særdeles spændende kamp og dels en flot ligadebut til Clara Madsen ud af. Lemvig spillede en flot kamp og var tæt på sejren inden hjemmeholdet vandt 64-61.

Lemvig var foran 61-57 med lige over to minutter igen efter 10 point i fjerde periode fra kaptajn Natalee Faupel, men fik ikke bolden i kurven mere i kampen. I stedet blev det Hørsholms Layne Murphy... Читать дальше...