2019

Новости за 23.10.2019

Hørsholm vinder kampen mellem de ubesejrede

Dameligaen.dk

Hørsholm 79ers er nu det eneste ubesejrede hold i Dameligaen i basketball. Det er faktum efter en hjemmesejr på 77-60 over de forsvarende mestre fra BK Amager, der blev tildelt sæsonens første nederlag.

Sejren blev grundlagt i første halvleg, hvor der stod Hørsholm og Gritt Ryder på det meste. Hjemmeholdets og landsholdets anfører scorede 17 point før pausen og ikke mindre end fire af fem tre-pointere gik i kurven for den erfarne spiller.

-Vi starter rigtigt fint og jeg var glad for at ramme lidt mere end de sidste par kampe... Читать дальше...