På trods af faldende julehandel: Vi fortsætter med dyr vin og god mad i julen

For første gang siden finanskrisen ser julehandlen ud til at falde. Dansk Erhverv spår en julehandel på 9,2 milliarder i år mod 9,4 milliarder i 2018.For første gang siden finanskrisen ser julehandlen ud til at falde. Der ventes dog stadig et stigende forbrug af mad, øl, vin og andre julegodter.

Intenst opgør i Åbyhallen

Dameligaen.dk

Aabyhøj IF havde revanche til gode efter at et amputeret Aabyhøj hold fik en ordentlig snitter tidligere på sæsonen mod dagens gæster fra BMS Herlev Wolfpack.

Gæsterne åbnede scoringen, men med et 7-0 run tog Aabyhøj teten. BMS/Herlev havde kun to spillere på tavlen i de første 10 minutter og uden Ellen Iversen havde det set rigtigt ud sort for gæsterne, hun havde 12 point i perioden. Holdene havde flere små runs i perioden, med hjemmeholdet i styringen. Det gav en føring på 22-11 på et tidspunkt... Читать дальше...