2017

Новости за 08.11.2017

Susiladiesillä lupaava ”scrimmage” Ruotsia vastaan Kisakalliossa

Basket.fi (Suomen Koripalloliitto ry)

Suomen naisten koripallomaajoukkue eli Susiladies sai marraskuun EM-karsintaikkunan ensikosketuksensa kansainväliseen koripalloon keskiviikkoiltana Kisakallion SUSI Training Centerissä, kun Suomi ja Ruotsi kohtasivat suljetuin ovin pelatussa ”scrimmage” -ottelussa. Päävalmentaja Pekka Salmisen mukaan 5x10 minuutin jaksoilla pelattu ottelu oli rohkaiseva suoritus.

Kapfenberg Bulls venyi voittoon Katajasta

Itävaltalainen Kapfenberg Bulls tarjoili keskiviikkona Joensuun Katajalle sen ensimmäisen tappion FIBA Europe Cupissa. Pisteen johdossa päätösjaksolle lähtenyt Kataja ei onnistunut pitämään itävaltalaisia takanaan, Bullsin noustessa rinnalle ja lopulta 87-83 (43-45) –vierasvoittoon.

Erotuomarin peruskurssi 3.12. Porvoossa

Peruskurssi on erotuomarikoulutuksen ensimmäinen kurssi ja se on kestoltaan n. 6 tuntia. Kurssin hyväksytysti suorittaneet tulevat toimimaan Nuorisoerotuomareina (NUE) alueen virallisissa nuorten sarjaotteluissa.

Murphyn Nanterre jatkaa vahvasti Mestarien liigassa

Erik Murphyn Nanterre otti tärkeän voitoin Mestarien liigassa kaatamalla vieraskentällä saksalaisen Bonnin. Huolenaiheena alkuviikosta oli Gerald Lee Juniorin loukkaantuminen.

Bulls taipui Raptorsille, Markkaselle 12 pistettä

Chicago Bullsin viimeisen neljänneksen kiri ei kantanut hedelmää, kun pahimmillaan 23 pistettä takana ollut Bulls hävisi Toronto Raptorsille loppulukemin 114-119. Markkanen uurasti parketilla 29 minuuttia pussittaen 12 pistettä.