2018

Новости за 26.03.2018

Et lag vi kan stole på ...?

Verdens Gang

(Albania-Norge 0–1) Fortsetter det norske landslaget med spill som mot Australia og Albania, da tror jeg vi kan vi glede oss til et sluttspill igjen om noen år.

DNT: Kontroll på situasjonen

NRK.no

Turistforening mener norovirusets herjinger på Hardangervidda snart er over. Minst 27 mennesker har blitt syke på seks av Turistforeningens hytter. Hyttene er vasket ned og situasjonen er under kontroll, mener Turistforeningen, melder NTB.

Rosted sikret seieren

TV 2 Norge

Sigurd Rosted scoret kampens eneste mål i Norges borteseier mot Albania. Midtstopperen kom inn til sin landslagsdebut etter 62 minutter, og åtte minutter senere scoret han.

Debutanten Sigurd Rosted avgjorde da Norge vant igjen

ELBASAN/OSLO (VG) (Albania-Norge 0–1) Lars Lagerbäck kan notere seg for Norges andre seier på fire dager. Innbytteren Sigurd Rosted stusset en corner i nettmaskene - i sin første kamp med flagget på brystet.