NRK.no

En person kjøres til sykehuset i Kristiansand med hodeskader etter arbeidsulykken i Dyreparken. Ulykken har skjedd under arbeid på bobbanen. Politiet etterforsker saken for å finne ut hva som har skjedd.

Rosenborg henger på

NRK.no (sport)

Det tok en stund, men to scoringer med syv minutters mellomrom fra Anders Konradsen og Issam Jebali gav en komfortabel reise mot tre poeng for trønderne. Etter 2-0 seieren i Kristiansund er Rosenborg fremdeles et poeng bak serieleder Brann.

Deumeland skrevet ut av sykehuset: - Det går bra

Verdens Gang

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset - Start 1–1) Start-keeper Jonas Deumeland ble fraktet med ambulanse til sykehus i Drammen etter et sammenstøt med en lagkamerat. Søndag kveld ble han skrevet ut.

Godset-legen om Deumeland: – Han hadde ingen lammelser

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset - Start 1–1) Start-keeper Jonas Deumeland ble fraktet med ambulanse til sykehus i Drammen etter et sammenstøt med en lagkamerat. Strømsgodsets lege er optimistisk for målvaktens helse.

Start-keeper Deumeland til sykehus etter sammenstøt

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset - Start 1–1) Med få minutter igjen av kampen, ble Start-keeper Jonas Deumeland liggende nede etter en kollisjon. Kampen ble stoppet i 20 minutter før målvakten ble fraktet ut på båre og til sykehus.

Løkberg reddet Ranheim-poeng

RANHEIM (VG) (Ranheim-Sandefjord 1–1) Sandefjord var det klart beste laget før pause, og hjemmelaget Ranheim skapte ikke en eneste sjanse. Etter trener Svein Maalens pauseprat snudde kampen totalt karakter.

Smell for Molde

Molde maktet ikke å å holde følge med Brann og Rosenborg i den absolutte toppstriden, etter en helsvart dag på Nadderud. Vadim Demidov og to scoringer av Franck Boli sørget for tre meget viktige poeng til Stabæk, mens Molde ikke kom nærmere enn Eirik Hestads redusering.

Lillestrøm i trøbbel - 10 kamper uten seier

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm-Haugesund 1–1) Lillestrøm er i trøbbel etter 10 seriekamper uten seier. Og nå har de andre bunnlagene begynt å ta poeng.

Høiland-dobbel i enkel Viking-seier

Dagsavisen

Viking kontrollerte inn en ganske så enkel seier mot Strømmen søndag. En sylfrekk Panenka-straffe og et kontrollert hodestøt gjorde Tommy Høiland til tomålsscorer i det som ble en god dag på jobben for de mørkeblå.

Brann hektet av Sarpsborg

Brann befestet serieledelsen, og fratok samtidig Sarpsborg muligheten til å ta innpå dem i medaljekampen, etter 2-0 over østfoldingene på Brann Stadion søndag. Vito Wormgoor og Steffen Lie Skålevik sørget for målene i åpningsminuttene av hver sin omgang.

Drømmedebut for RBKs nysignering

TV 2 Norge

Debutan Issam Jebali sentral da Rosenborg slo Kristiansund 2-0 søndag. Anders Konradsen sørget for RBK-ledelse, mens Jebali kronet en god debut med å sette inn kveldens andre.

Sommerkjøpet Jebali briljerte i RBK-seier

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund – Rosenborg 0–2) Den hittil ukjente tuniseren Issam Jebali (26) presenterte seg for Eliteserie-publikummet med en overbevisende Rosenborg-debut.

Brann vant toppkampen

TV 2 Norge

Lars Arne Nilsen og Brann tok en kontrollert seier over Sarpsborg 08 med nyervervelsene Daouda Bamba og Ruben Yttergård Jenssen på benken.