2018

Новости за 12.09.2018

Al-Qaida med nye trusler mot USA

NRK.no

Al-Qaida brukte 11. september til å oppfordre muslimer til nye angrep på amerikanske mål over hele verden. En 30 minutter lang tale av al-Qaidas leder Ayman al-Zawahri ble offentliggjort tirsdag. Han hevder USA er religiøs fiende av muslimer.

Islands to første under Hamren: 0-9

Dagsavisen

(Island - Belgia 0-3). Erik Hamren har fått en marerittstart som landslagssjef for Island. De to første kampene i Nations League har gitt ni baklengsmål.

Mann død etter frontkollisjon

NRK.no

En 41 år gammel mann omkom i en frontkollisjon i Oslo tirsdag ettermiddag. Den 29 år gamle kvinnen i den møtende bilen slapp fra det med moderate skader. Begge to ble kjørt til sykehus, der mannen døde. Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent.

Hegerberg blokkerte landslagsvenninner

Dagsavisen

Ada Hegerberg sluttet å følge flere av sine tidligere lagvenninner på kvinnelandslaget i fotball etter at Norge sikret VM-billetten mot Nederland nylig.

Rashford matchvinner for England

TV 2 Norge

England ble kjørt over av Sveits i første omgang, men etter pause sørget Marcus Rashford for 1-0-seier. Den kom etter tre strake engelske tap.