NRK.no

Et ungt par skal ha blitt ranet med kniv på Strømmen i Skedsmo i Akershus. Politiet skal ha kontroll på personene som skal ha begått ranet. Paret er ikke fysisk skadd, ifølge Øst politidistrikt.

Larvik fikk juling i mesterligaen

Dagbladet

Larvik kom til kort i mesterligakampen mot Odense fredag. Gjestene sto med bare ett poeng etter sine to første kamper, men hentet en sterk 33-25-seier.

PST tause om unnskyldning

NRK.no

PST vil ikke kommentere forventningen fra russisk UD om en unnskyldning på vegne av Norge. Utspillet kom etter at Mikhail Botsjkarev ble løslatt fredag. Utenriksdepartementet vil heller ikke kommentere saken, og viser til at saken håndteres av PST.

Stortalentet scoret fem i utklassingsseier

Dagbladet

Luka Jovic scoret fem mål, deriblant ekte hattrick på 17 minutter i annen omgang, da Eintracht Frankfurt slo Fortuna Düsseldorf 7-1 i 1. Bundesliga fotball.

Scora fem for Frankfurt

NRK.no (sport)

Serbiske Luka Jovic scora fem gonger då Eintracht Frankfurt knuste Fortuna Düsseldorf 7-1 i kveld. Tre av dei var eit ekte hat trick på 17 minutt i andre omgang. Sebastien Haller scora dei to andre. Jovic suste dermed til topps på toppscorarlista i Bundesliga med sju mål.

Pompeo advarer Saudi-Arabia

NRK.no

USAs utenriksminister Mike Pompeo advarer Saudi-Arabia om omfattende reaksjoner hvis det viser seg at landet står bak drapet på Jamal Khashoggi. Det antatte drapet er en av Trumps mest akutte utenrikspolitiske kriser siden han ble president.

Fant lekkasje i næringsbygg

NRK.no

Eieren av Barbu Næringssenter i Arendal er skeptisk til at lekkasjer fra industribygget har forårsaket den massive døden av sjøørret i Barbuelven. Det ble i dag påvist en lekkasje i bygningens pumpestasjon.

Bilbandenes hemmelige smuglerruter

Dagbladet

Global mafia flytter tjuvegodset verden rundt. I kampen mot godt organiserte bander av kriminelle har politiet oddsen mot seg.