2018

Новости за 12.12.2018

- Kult at vi kan ødelegge for dem

Rosenborg Ballklub

LEIPZIG: Hjemmelaget har nødt til å ta tre poeng for å gå videre, mens Rosenborg kommer til Red Bull Arena med senkede skuldre.

Terrormistenkt på frifot

TV 2 Norge

Ett døgn etter Strasbourg-angrepet er fortsatt gjerningsmannen på frifot. En turist fra Thailand har blitt navngitt som en av de drepte etter terroren.

Sjokktap for Real Madrid

NRK.no (sport)

Real Madrid gjekk på ein smell i Champions League kampen mot CSKA Moskva onsdag kveld. Laget tape heile 3–0 heime på Santiago Bernabéu. Islandske Arnor Sigurdsson punkterte kampen for gjestane då han sette inn det tredje målet etter 73 minutt.

Se TUILs juleoppvisning i opptak her

Nordlys

Her kan du se den kanskje aller siste juleoppvisningen til TUIL Turn i opptak. Selve oppvisningene starter 28 minutter ut i sendingen.