2019

Новости за 27.09.2019

Ingebrigtsen-brødre til VM-finale

Dagsavisen

Jakob, Filip og Henrik Ingebrigtsen er alle klare for VM-finalen på 5000 meter. De gjorde alle jobben i fredagens forsøksheat.

Syklist skadd - etterlyser bilførar

NRK.no

Ein syklist er skadd etter ein påkøyrsel i Oslo. Bilen køyrde frå staden og politiet ber no vitne om å melde seg. Påkøyrselen skjedde i Sandakerveien/Holsts gate. Syklisten er sendt til legevakta med skader i ansiktet og ei knekt tann.

Warholm klar for semifinale

NRK.no (sport)

Karsten Warholm «jogget» inn til semifinaleplass i Doha. Det samme gjorde gullfavorittene Abderrahman Samba og Rai Benjamin i sine heat. Semifinalene går i morgen. Finalen er på mandag.

Warholm lekte seg videre i VM

Dagsavisen

Karsten Warholm (23) hadde full kontroll da han vant sitt forsøksheat på 400 meter hekk fredag og kvalifiserte seg til semifinalen i VM.

Henrik og Filip vidare til finalen

NRK.no

DOHA/OSLO (NRK): Filip og Henrik Ingebrigtsen slo følge med Jakob Ingebrigtsen til 5000 meter-finalen. Dermed er alle tre brørne klar for finale.

Filip og Henrik klare for finale

Henrik og Filip Ingebrigtsen løp sammen i det andre forsøksheatet på 5000 meter i Doha. De fem beste ville kvalifisere seg direkte til finalen. Filip tok tredjeplassen. Henrik ble nummer sju, men tiden holdt til finale. Finalen går mandag.

Foss sjanseløs i gullspurten

TV 2 Norge

Tobias Foss (22) satt i den avgjørende sjumannsgruppen da det ble gjort opp om U23-medaljene i VM, men Foss hadde lite å stille opp med og ble nummer seks i Harrogate.

Quiz: Hva kan du om 2002?

NRK.no

Fredag kveld tar Stian «Staysman» Thorbjørnsen og gjester for seg musikkåret 2002 i «10 på topp». Hva husker du selv fra starten av dette årtusen? Test deg selv!

– Jeg har gått en uke uten å spise

Dagsavisen

Elin Westbye (36) har ventet i årevis på å få søke uføretrygd, men Nav mener fremdeles at hun ikke er ferdig avklart. I fjor mistet hun inntekten på grunn av regjeringens innstramminger.

Anken tatt til følge - Jakob Ingebrigtsen løper finalen

Verdens Gang

DOHA/OSLO (VG) Jakob Ingebrigtsens (19) anke ble tatt til følge. Dermed løper han, Filip (26) og Henrik Ingebrigtsen (28) finale mandag kveld. Det ble en svært dramatisk åpning på Friidretts-VM i Qatar.