Fire personer er pågrepet etter at en mann ble funnet skadet på en adresse i Kristiansand. Politiet opplyser at de etterforsker saken som vold. Den skadede er fraktet til sykehus, det er ikke kjent hvor skadet han er.

Dagbladet

SV ønsker å opprette et statlig selskap som skal produsere legemidler. Det skal sikre lavere priser og trygg tilførsel av legemidler. - Velkommen etter, sier departementet.

Nyland med tap i debuten

Dagbladet

Ørjan Nyland fikk 83 minutter i mål for Aston Villa søndag. Nordmannen kunne ikke lastes i 1-2-tapet borte mot Wolverhampton.

Nyland med tap i PL-debuten

NRK.no (sport)

Ørjan Nyland fikk 83 minutter i mål for Aston Villa søndag. Nordmannen kunne ikke lastes i 1-2-tapet borte mot Wolverhampton. Nyland har ikke spilt en førstelagskamp for Villa siden 1-1-kampen mot Preston i mesterskapsserien 29. desember i fjor.

Uniteds unggutter lekte seg

Dagsavisen

(Manchester United - Brighton 3-1). Manchester United kranglet inn to tidlige mål, og til slutt sikret Marcus Rashford 3-1-seier mot Brighton i Premier League søndag.

Kongekrabben sprer seg

NRK.no

Kongekabben sprer seg vestover. Bestanden lever nå fra kysten av Murmansk til sør for Tromsø. For 50 år siden satte sovjetiske forskere ut kongekrabbe i Murmanskfjorden. Innen 2050 vil kongekrabben dukke opp i Trøndelag, frykter ekspertene.

Supporter-Norge freser mot NFF

Dagbladet

Bluss-diskusjonen har preget norsk fotball den siste uka. Norske supportere vil ha mer frihet, og føler seg overkjørt av NFF.

Martial strålte for United: – Han var fremragende

Anthony Martial kunne fått et «hat trick» av målgivende pasninger, men svake avslutninger av lagkompisene gjorde at det ble med to. Ole Gunnar Solskjærs lag tok sin femte seier på de seks siste kampene.

Manchester United klatrer

TV 2 Norge

Manchester United vant enkelt 3-1 over Brighton søndag. Dermed klatrer de røde djevlene fra 14.- til sjuendeplass i Premier League.