2020

Новости за 21.06.2020

Hylles etter hat trick i målfest

TV 2 Norge

TV 2s FotballXtra-studio var over seg av begeistring da Kristiansunds Amahl Pellegrino herjet med Aalesund. Han scoret tre av målene i en 7-2-seier. Les mer på tv2.no/sport.

Poengdeling i Sandefjord

NRK.no (sport)

Start leia to gonger og hadde fire stolpetreff, men måtte nøye seg med 2-2 i bortekampen mot Sandefjord. Mathias Bringaker scora først for Start. Lars Grorud utlikna, men Jesper Norman Daland gav Start 2-1 ved pause. 2-2 kom ved Rufo ti minutt etter pause. Sandefjord har fire poeng etter to kampar, Start har to så langt.

Tidleg mål gav Godset siger

Johan Hove scora etter berre to minutt, og det var nok til å gi Strømsgodset 1-0 over Odd. Kampen var sjansefattig. Odd pressa mot slutten, men utan resultat. Odd står utan poeng etter dei to første kampane. Godset har fire poeng.

Start-trener Joey Hardarson: – Utrolig bittert

Verdens Gang

SANDEFJORD (VG) (Sandefjord – Start 2–2): Etter å ha gitt bort to dødballmål etterlyser Start-trener Joey Hardarson spillere som «synes det er like kult» å forsvare eget mål som å score selv.

Glimt serieleiar etter 6-1

Bodø/Glimt gav seg ikkje før det stod 6-1 over Haugesund heime på Aspmyra. Ved pause leia Glimt 3-0, og det stod 5-0 etter fem minutt av andre omgang. Kasper Junker blei den store spelaren med tre av Glimts mål i sin første heimekamp for laget. Bodø/Glimnt har scora 10 mål på sine to første kampar etter 4-2 mot Viking i serieopninga, og leier serien.

Kristiansund scora sju

Amahl Pellegrino scora tre gonger i Kristiansunds 7-2-siger over Aalesund. Liridon Kalludra, Amin Askar, Sondre Sørli og Bendik Bye scora dei andre i KBK-målfesten. Første omgang var jamn, der AaFK scora først, men KBK leia 3-2 ved pause. Men i andre omgang var heimelaget klart best og scora fire gonger.

Berget poeng med ti mann

TV 2 Norge

Vålerenga raste etter at Herolind Shala ble utvist på stillingen 1-2 mot Stabæk, men Mathias Vilhjalmsson sikret 2-2 på et straffespark.

- Skandale­dømming

Dagbladet

Det var temperatur på Intility Arena ved flere anledninger. En utvisning og et straffespark vekker reaksjoner.

Shala til dommeren etter rødt kort: – Du skuffer meg

VALLE (VG) (Vålerenga-Stabæk 2–2) Vålerengas første målscorer, Herolind Shala, ble utvist mot problem-motstanderen Stabæk. Etter kampen kokte han og skjelte ut dommeren. Rohit Saggi innrømmer å ha dømt feil.