2020

Новости за 20.09.2020

Kristiansund vann i Kristiansand

NRK.no (sport)

Christoffer Aasbak og Amahl Pellegrino scora i første omgang, og det var nok til å sikre Kristiansund 2-1 over Start. Christian Bolanos reduserte seks minutt på overtid. Start er dermed framleis i stor nedrykksfare, med berre Mjøndalen og Aalesund bak seg.

Målfest i Stavanger

Det vart heile sju mål i kampen mellom Viking og Ålesund i Stavanger før dommaren bles i fløyta. Bytyqi starta målfesten etter fem minutt, før Bolkan Nordli utlikna for gjestane. Berisha la på til 2-1, før Bytyqi sette sin andre for dagen. Vikstøl gav heimelaget 4-1, før Haugen reduserte til 4–2. Bell fastsette sluttresultatet til 5–2 to minutt på overtid. Marerittet held dermed fram for sunnmøringane som ligg på jumboplass med fattige sju poeng.

Bodø/Glimt fosser videre

TV 2 Norge

Bodø/Glimt vant 3-0 mot Brann på Brann Stadion. En kamp hvor gultrøyene ikke var på sitt beste, men det holdt likevel til en kontrollert seier mot rødtrøyene.

- Bytte i verdensklasse

Dagbladet

Rosenborg var i trøbbel hjemme mot Haugesund. Men Åge Hareides grep viste seg vellykkede.

Kjørte over Brann igjen

Verdens Gang

BERGEN/OSLO (VG) (Brann - Bodø/Glimt 1–3) Bodø/Glimt har slått Brann med totalt 8–1 over to kamper denne sesongen. Samtidig økte de serieledelsen til ufattelige 16 poeng.

Ny smell

Dagbladet

Det tok litt tid før det løsnet for Bodø/Glimt - så påførte serielederen Brann et nytt, tungt tap.

Bronse til Fredrikstad-jentene

Dagsavisen

Nora Wold, Emma Bakkevik, Marlén Aakre og Ida Breigan ble nummer tre på 1000 meter stafett i Bergen søndag ettermiddag.

Tilnærmet ingen skoleskyss i Viken

NRK.no

Elever i Oslo og Viken må klare seg uten busstransport til skolen på mandag. Årsaken er den pågående busstreiken. Søndag morgen ble 3.800 bussjåfører i kollektivselskapene Ruter, Brakar og Østfold kollektivtrafikk tatt ut i streik.

Hedda-dryss over Det Norske Teatret

Dagsavisen

Det Norske Teatret belønnes med hele seks Heddapriser i år – tre av dem i samarbeid med Det Vestnorske Teatret for maratonoppsetningen «Raskolnikov».

Straffebom og utvisning for Chelsea

To mål av Sadio Mané i løpet av fire minutt rett etter pause gav Liverpool 2-0 mot Chelsea i London. Chelseas Andreas Christensen blei utvist på ovetid i første omgang, og Jorginho bomma på straffe for Chelsea 20 minutt før slutt.

Hedda-storeslem

Dagbladet

Mistenkelige overføringer avslørt

NRK.no

En stor dokumentlekkasje skal avsløre at storbanker bistår svindlere, gangstere og oligarker. Dokumentlekkasje som har fått navnet FinCEN Files, har blitt lekket til nettstedet Buzzfeed News i USA, som har gitt dem til journalistnettverket ICIJ.

Kepa-tabbe, straffemiss og Mané-dobbel da Liverpool vant storkampen

(Chelsea – Liverpool 0–2) Hardtsatsende Chelsea var sjanseløse mot Liverpool da danske Andreas Christensen (24) ble utvist, før Kepa Arrizabalaga (25) vartet opp med en fryktelig keepertabbe og serverte ballen til tomålsscorer Sadio Mané (28).

Mané strålte i Liverpool-seier

TV 2 Norge

Sadio Mané herjet da Liverpool seiret mot Chelsea. Senagleseren ga gjestene ledelsen etter et lekkert hodestøt, før han doblet etter en grusom keepertabbe fra Kepa Arrizabalaga.

- Fryktelig

Dagbladet

Rødt kort og keepertabbe. Chelsea var sin egen verste fiende da Liverpool tok en enkel seier på Stamford Bridge. Dermed står de regjerende mesterne med full pott etter to kamper.