2021

Новости за 18.03.2021

Sikret første kvartfinale på sju år

NRK.no (sport)

Hakim Ziyech og Emerson scoret da Chelsea avanserte til kvartfinalen i mesterligaen på bekostning av Atlético Madrid med 2-0-seier onsdag. Chelsea var sist i kvartfinalen i mesterligaen i 2013/2014-sesongen. Det var Ziyech som avsluttet en kontring i første omgang som ble den avgjørende scoringen. Chelsea hadde med seg 1-0 fra det første oppgjøret i Madrid. Stefan Savic fikk se det røde kortet da han satte albuen i Antonio Rüdiger under en corner, og Emerson punkterte kampen på overtid etter en ny kontring.

Håper å åpne lesesalene på fredag

NRK.no

Universitetet i Oslo håper å kunne åpne lesesalene allerede på fredag. På Dagsnytt 18 i kveld sa UiO-rektor Svein Stølen at de jobber med å øke kapasiteten på hurtigtestingen på Blindern, samt å etablere hurtigtesting nærme Domus Juridica på Tullinløkka.

Enkelt videre i mesterligaen

Eric Choupo-Moting og Robert Lewandowski scoret hvert sitt mål da Bayern München slo Lazio 2-1 i mesterligaen. Det ga tittelforsvareren avansement til kvartfinale med sammenlagt 6-2 etter en returkamp som aldri ble spennende. Lewandowski scoret på straffespark etter en drøy halvtime. I det 70. minutt ble han byttet ut med Choupo-Moting, som to minutter senere ble spilt alene med keeper av David Alaba og scoret iskaldt. To innbyttere samarbeidet om Lazios trøstemål i det 82. minutt. Marco Parolo nikket... Читать дальше...

- Kan vinne hele Champions League

Dagbladet

Chelsea var bunnsolide hjemme mot Atletico og gikk videre i Champions League. Nå tror Tore André Flo at gamleklubben kan vinne Champions League.

Mareritt for Luis Suárez: Chelsea videre til kvartfinalen

Verdens Gang

(Chelsea-Atlético Madrid 2–0, sammenlagt 3–0) Han står med 25 kamper uten Champions League-scoring på bortebane eller nøytral bane. Luis Suárez mislykkes også på Stamford Bridge. Chelsea er videre i Champions League.

Bayern til CL-kvartfinale

TV 2 Norge

Bayern München slo Lazio 2-1 onsdag kveld og er klare for kvartfinale i Champions League. Robert Lewandowski og Eric Maxim Choupo-Moting scoret for Bayern, som vant 6-2 sammenlagt.

Fikk klar anbefaling: Besøksforbud

Dagbladet

Dagen før Oslo innførte nye tiltak, anbefalte Folkehelseinstituttet forbud mot private sammenkomster. Jusprofessor mener det ville vært i strid med regelverket om kommunen bare fulgte FHIs vurdering.

Hundrevis i karantene etter tabbe

NRK.no

200 elever og lærere ved Oppdal ungdomsskole ble i helgen satt i karantene etter en positiv koronatest – som i ettertid viste seg å tilhøre noen helt andre,mellder – Vi ettergår hendelsen fortsatt, men trolig har det skjedd en forbytting av prøvene. Det er veldig beklagelig. Vi ettergår nå rutinene, sier Oppdal-ordfører Geir Arild Espnes (Sp) til Opp.

Her har smitten eksplodert

Deler av landet som til nå har sluppet unna pandemien, står midt i den verste bølgen de noen gang har sett.

Derfor tror han på sammenheng

Dagbladet

Overlegen som undersøker de to kritisk syke helsearbeiderne, forklarer hvorfor han tror AstraZeneca-vaksinen har en sammenheng med blodpropp.

Eks-politi frikjent

Dagbladet

En tidligere politimann og en advokat er nå endelig frikjent for grovt underslag.

Johansen på scoringslista

Stefan Johansen scoret sitt andre mål i Queens Park Rangers-drakten da hans lag slo Millwall 3-2 i en sterk snuoperasjon onsdag kveld. Johansen har hittil vært veldig toneangivende og fått mye tillit i sitt leieopphold fra Fulham. Midtbanespilleren har vært på banen i elleve av de siste tolv kampene i mesterskapsserien. QPR lå under 0-2 til pause, men vant til slutt etter scoringer av Charlie Austin, Johansen og Jordy de Wijs. QPR ligger midt på tabellen på nivå to i England med 13 poeng opp til kvalifiseringsspill.