Dagbladet

Den profilerte artisten fikk lørdag sin kjære Eirik. - En magisk dag, bedyrer hun.

Tapte mot Arendal etter thriller

NRK.no (sport)

Sandefjord røk ut av 2. runde i fotball-NM etter 4-5-tap for Arendal etter ekstraomganger. Ellers tok de andre eliteserielagene som spilte 18.00 seg videre. Det så ut til at Sandefjord skulle cruise videre i cupen og ta seg til tredje runde da Sivert Gussiås scoret sitt andre i kampen til 3-1 etter 50 minutter, men ti minutter senere sto det 3-3. Det ble også sluttresultatet, og dermed var det duket for ekstraomganger i Arendal. Tidligere Sandefjord-spiller Stefan Mladenovic scoret ekstraomgangenes... Читать дальше...

Etterforsker deltaker-fest

Dagbladet

Delegasjon møttes i OL-landsbyen for å drikke alkohol. OL-direktør Toshiro Muto ser svært alvorlig på hendelsen, og opplyser at det er åpnet etterforskning.

Krisen forbauser

Dagbladet

Det er fransk håndballkrise. Om de ikke vinner siste kamp er fiaskoen et faktum, til sjokk for eksperter og norske stjerner.

Folk flykter fra flammene i tyrkiske feriebyer

Verdens Gang

Turister og lokale innbyggere flykter i båter fra skogbrannene som herjer i Tyrkia på femte dagen. Også Hellas, Italia og Spania rammes av nye skogbranner.

- Kan være livsfarlig

Dagbladet

Markant økning i ulykker i fjellet de siste åra. Erfarne fjellfolk mener årsaken kan være at flere ikke har den nødvendige kunnskapen og erfaringen.

Oljekamp på tundraen

NUIQSUT (VG) President Joe Biden lovet å beskytte Alaskas villmark. Nå har han bestemt seg for å forsvare et oljeprosjekt Donald Trump banket igjennom.

Dobbel-hattrick i cupen

Rosenborg Ballklub

Dino Islamovic scoret fire og Emil Konradsen Ceïde tre da Orkla ble slått 11–1 i cupens andre runde.

Kjell Ingolf Ropstad

NRK.no

Kjell Ingolf Ropstad (36) har ledet partiet fra nedtur til nedtur. Nå skiller noen tidels prosent vinn eller forsvinn for KrF. Det står om livet etter valget.

Berge overrasket på lagmøte

TOKYO (VG) Landslagssjef Christian Berge (48) gjorde endringer på laget til skjebnekampen mot Frankrike, uten forvarsel.

Fant lykken uten barn

TV 2 Norge

Det finnes mange måter å realisert babydrømmen på, men for noen så skjer det aldri. En dag måtte Cecilie Hoxmark (47) innse at den døren måtte stenges for godt.

RBK herjet – vant 11-1

Rosenborg kjørte over stakkars Orkla og vant hele 11-1, etter fire scoringer fra Dino Islamovic, samt to mål og to målgivende fra debutant Olaus Skarsem. Det sto 0-0 etter de første elleve minuttene på Fannremsmoen, men så skrudde Rosenborg om og scoret fem mål på de neste 18 minuttene. Dino Islamovic scoret to mål, samt ett mål og to målgivende fra debutant Olaus Skarsem. Til pause sto det hele 7-1, etter enda et mål fra både Islamovic og Skarsem. Seks minutter ut i den andre omgangen scoret Islamovic igjen, sitt fjerde for kvelden. Читать дальше...