2021

Новости за 23.10.2021

Berisha hat trick på 14 minutt

NRK.no (sport)

Veton Berisha stal showet for Viking mot Lillestrøm på laurdag. Kapteinen stoppa ikkje før han hadde skåra tre mål då Stavanger-klubben vann 5–1. Dermed klatra siddisane opp på tredjeplassen i Eliteserien. Lillestrøm mangla fleire av sine viktigaste spelarar, mellom anna toppskårar Thomas Lehne Olsen, assistkongen Gjermund Åsen og Kaan Kairinen, som alle var ute med sjukdom. I tillegg var midtstoppar Igoh Ogbu suspendert. Og gultrøyene hang med heilt til det var spela 68 minutt, og Berisha tok over kampen. Читать дальше...

Joshua King slo tilbake med hat trick

NRK.no

Det er gått ti måneder siden Joshua King sist scoret et mål. Mot gamleklubben Everton slo han skikkelig tilbake og ble matchvinner med et hat trick.

Viking knuste LSK

TV 2 Norge

Viking knuste medaljerival Lillestrøm 5-1 lørdag ettermiddag. Veton Berisha scoret ekte hat trick i andre omgang i storseieren.

King scoret hat trick mot gamleklubben

Verdens Gang

(Everton – Watford 2–5) Joshua King (29) hadde ikke scoret i Premier League på 15 måneder. Så møtte han sine gamle lagkamerater og scoret like greit tre mål.

Veit ikkje talet på fornærma

NRK.no

Politiet jobbar framleis med å slå fast kor mange som er fornærma etter angrepa i Kongsberg. Politiinspektør Per Thomas Omholt seier til NTB at det kjem til å ta tid, då dei må kartleggje kor personane sto for å vite om dei blir rekna som fornærma etter straffelova, med tanke på pilskytinga.

- Kan ikke stemme

Dagbladet

Kinesiske diplomater og statlige medier skal ha lagt skylda amerikanerne, og mener en av havets skapninger brakte coronaviruset til Kina.

Dortmund vant uten Haaland

Borussia Dortmund må greie seg uten Erling Braut Haaland de neste ukene, men savnet var ikke prekært i 3-1-kampen borte mot Arminia Bielefeld i tysk Bundesliga. Emre Can banet vei for seieren med en straffescoring etter en halvtime. Deretter doblet stopperveteranen Mats Hummels på volley like før pause, mens Jude Bellingham senere fintet bort tre forsvarere og lobbet inn dagens tredje nettkjenning. I sluttminuttene sprakk Dortmund-nullen. Arminia Bielefeld reduserte ved Fabian Klos fra krittmerket. Читать дальше...

Ikkje motteke informasjon frå Ankara

NRK.no

Ambassaden i Ankara ikkje har fått informasjon frå Tyrkiske myndigheiter om at presidenten har erklært Noregs ambassadør uønskt, seier kommunikasjonsrådgivar i Utenriksdepartementet, Mathias Rongved. Han seier at der ikkje er grunnlag for utvising.