2021

Новости за 21.11.2021

- På tide å dundre på

Dagbladet

Kampen mot vold og trakassering av kvinner skal trappes opp, sosial kontroll av minoritetsjenter skal bekjempes, og kvinners helse skal prioriteres. I arbeidslivet skal det ryddes opp.

Brann reddet sent poeng

NRK.no (sport)

Brann reddet poeng på overtid i 2-2-kampen mot Sandefjord i Eliteserien søndag, men laget ligger likevel sist i ligaen. Eirik Horneland skrev tidligere i uken ny kontrakt som Brann-trener, men det skulle ikke tenne rødtrøyene til seier. De reddet likevel poeng etter en scoring fra Bård Finne. Skuddet fikk en retningsforandring før ballen gikk over Jacob Storevik og i mål til 2-2. Det startet godt for Brann da Robert Taylor fant Aune Heggebø, som stanget inn 1-0 etter seks minutter. Etter kvarteret sto de imidlertid likt igjen. Читать дальше...

17-åring stoppet Sarpsborgs seiersrekke

Verdens Gang

(Sarpsborg - Odd 1–1) Sarpsborg lå an til sin femte strake seier i Eliteserien hjemme mot Odd, men innbytter Syver Aas (17) fikset 1-1 for skienslaget på tampen.

Tottenham slo Leeds

TV 2 Norge

Tottenham var ille ute mot Leeds, men vendte i annen omgang og vant sin første Premier League-kamp med Antonio Conte som manager. Stillingen ble 2-1.

Glimt lukter gull etter seier

Snø stoppet tidvis eliteserieoppgjøret mellom Bodø/Glimt og Lillestrøm, men nordlendingene tok et nytt steg mot ligagull med 2-0-seier søndag. Seieren var meget viktig for et Glimt-lag som kjemper for å kopiere fjorårets gullbragd. De har åtte poeng ned til Molde på andreplass før de blåkledde møter Rosenborg senere søndag. Kampen var relativt jevnspilt den første halvtimen, men så fikk Glimt hull på byllen. Hugo Vetlesen jobbet hardt og rakk en ball som trillet ned mot dødlinjen. Han fikk slått inn i feltet... Читать дальше...

- Tok ikke sitt eget liv

Dagbladet

Hank von Helvetes manager går i Se og Hør ut for å stoppe spekulasjoner.

70-åring skadd etter møte med bjørn

NRK.no

Ein 70-år gammal mann vart skada i det sørvestlege Frankrike laurdag då han møtte ein bjørn medan han var på jakt, skriv CNN. Det er uvisst om mannen skaut bjørnen, men det var lokalisert eit bjørnekadaver kor mannen vart funnen.

Gladmelding før julebordsesongen

TV 2 Norge

Til tross for at flere bedrifter har avlyst sine julebord, har overlege Preben Aavitsland i FHI troen på at de fleste kan gjennomføre festene.

Vålerenga rotet bort seieren mot Tromsø

(Vålerenga – Tromsø 1–1) Fredrik Oldrup Jensen (28) sendte Vålerenga i ledelsen, og Amor Layouni (29) misbrukte en kjempesjanse. To minutter senere kom utligningen på Intility Arena.

Åtvarar om aukande trykk på grensa

NRK.no

Statsministeren i Polen, Mateusz Morawiecki åtvarar om at det vil kome nye migrantstraumar. Denne gong frå Afghanistan og Usbekistan, skriv NTB. Han seier at situasjonen kan bli vanskelegare. Dette kom fram på ei pressekonferanse etter møte med leiarane i Estland, Latvia og Litauen.

Ned på siste-plass

Dagbladet

Brann fikk en drømmestart på kveldens kamp mot Sandefjord. Så raknet det, men på overtid scoret de et livsviktig mål.

СМИ24.net — правдивые новости, непрерывно 24/7 на русском языке с ежеминутным обновлением *