2022

Новости за 22.05.2022

Ødegaard scoret – men det var ikke nok

NRK.no (sport)

Det blir ikke Champions League-spill på Martin Ødegaard og Arsenal neste år. Storseier over Everton hjalp lite ettersom Tottenham knuste Norwich 5-0. Ødegaard og Arsenal var på full fart mot Champions League før det ble to tap på rad mot byrival Tottenham og Newcastle. De tapene gjorde at det var fordel Tottenham før siste serierunde. Arsenal måtte vinne, mens Tottenham måtte feile. Da det sto 2-0 til Tottenham etter en halvtime var mye av spenningen borte. Det hjalp lite at Arsenal kjørte over Everton og Ødegaard scoret et flott mål. Читать дальше...

Starter mot gamleklubben

Rosenborg Ballklub

Sam Rogers er med i en uforandret RBK-ellever som møter HamKam på Briskeby.

VM i ishockey: Plassen er berget

Norge er klar for neste års elite-VM ishockey etter at Storbritannia tapte 3-4 for Latvia i gruppespillet søndag. Dermed kan ikke britene ta igjen Norges fem poeng. Petter Thoresens gutter møter Sverige senere søndag kveld, men plassen er allerede berget. Storbritannia ledet 2-0 før Latvia svarte i midtperioden, og laget var oppe i 3-1-ledelse. Etter to perioder ledet britene 3-2. I den siste perioden utnyttet Latvia to overtallsspill til å utlignet og score det som skulle bli seiersmålet med 6.49 minutter igjen av kampen. Читать дальше...

Målfattig mellom LSK og Lyn

Det ble lite mål da LSK kvinner møtte Lyn på hjemmebane. Andrea Willmann skapte kampens største sjanse like etter hvilen. Hun ble spilt gjennom etter en utsøkt pasning, men avslutningen havnet like utenfor mål. Willmann hadde også et skudd på mål, men det ble reddet av Lyns sisteskanse, Kirvil Odden. Dermed har keeperen holdt buret rent i tre kamper på rad. Det var jevnt mellom lagene, og endte til slutt 0-0.

- Grådige

Dagbladet

Vladimir Putin har punget ut rekordsum for konserter i over 30 russiske byer. Putin-fienden Aleksej Navalnyj freser mot artistene - og hevder samtidig at Putin-ansatte jukser med utbetalingene.

Norsk 20-åring nær VM-plass etter gull

Mangekjemper Sander Aae Skotheim tok NM-gull i tikamp med hele 8126 poeng søndag. Poengsummen betyr at han klatrer til en 20.-plass på verdensrankingen, og de 24 beste blir invitert til VM. – Sesongens mål er egentlig EM, men VM hadde vært utrolig kult. Vi må gå for det når vi har mulighet, sier Skotheim til NRK. Markus Rooth satte norsk rekord tidligere i mai med 8307 poeng.

Thorsnes-hat trick i storseier

Elise Thorsnes og Vålerenga var i praktslag da Arna-Bjørnar kom på besøk til Valle. Spissen scoret et hat trick allerede i første omgang, og vertene ga seg ikke før det stod 9-1 på måltavla. Dermed holder Vålerenga følge med Brann, som slo Kolbotn 2-1 på bortebane søndag. Bergenserne leder Toppserien med tre poeng ned til Vålerenga, mens Arna-Bjørnar blir liggende nest sist – kun foran tabelljumbo Røa.

Vant etter ellevilt drama

Dagbladet

Etter et nervepirrende Formel 1-løp sikret Max Verstappen seieren foran 100.000 tilskuere i Barcelona.