2022

Новости за 03.12.2022

Barket sammen i VM-drama – Sveits til åttedelsfinale

Verdens Gang

(Serbia – Sveits 2–3) Oppgjøret mellom Sveits og Serbia ble temperaturfylt med høylytte krangler og perlescoringer på rekke og rad. Profilene Xherdan Shaqiri og Granit Xhaka preget kampen – og til slutt var det også Sveits som vant.

Sveits videre i VM etter amper målfest

NRK.no

Serbia var avhengig av å vinne for å ha en mulighet til å gå videre fra gruppespillet, og kampen mot Sveits ble en thriller med høy temperatur. Sveits tok ledelsen med Xherdan Shaqiri i kampens 20. minutt, men Serbia slo raskt tilbake. Spisstjernene Aleksandar Mitrovic og Dushan Vlahovic scoret to raske mål og sendte Serbia ledelsen. Like før pause utlignet imidlertid Breel Embolo til 2-2. I den andre omgangen var det igjen Sveits som startet best, og allerede etter tre minutter avsluttet Remo Freuler et sveitsisk drømmeangrep. Читать дальше...

Sveits videre etter snuoperasjon

TV 2 Norge

Sveits slo Serbia 3-2 og går videre som gruppetoer bak Brasil i fotball-VM. Sveits skal møte Portugal i åttedelsfinalen. Brasil møter Sør-Korea.