2023

Новости за 20.01.2023

Plutselig startet maskinen

Dagbladet

Christer Karlsson sto midt i fôrblanderen da den plutselig startet. - Jeg trodde mine siste minutter var kommet, sier han.

Haaland endte måltørken

TV 2 Norge

Erling Braut Haaland scoret 2-2-målet da Manchester City snudde 0-2 til 4-2 mot Tottenham torsdag. Det var Haalands første mål på 333 minutter.

Fansen i harnisk

Dagbladet

Stjerna er i hardt vær etter å ha publisert et bilde på sosiale medier.

Stilnet kritikerne: - Vanvittig

Dagbladet

Tottenham sjokkerte Manchester City og Erling Braut Haaland, før de lyseblå snudde kampen med tre mål på 12 minutter. Haaland scoret endelig igjen.

Alle saker om droneobservasjoner på norsk sokkel er henlagt

NRK.no

Alle de fire straffesakene som ble opprettet om droneobservasjoner rundt olje- og gassinstallasjoner i Nordsjøen, er blitt henlagt av politiet. Alle de fire sakene er henlagt grunnet mangel på opplysninger om gjerningspersonen, og ingen er mistenkt eller siktet, skriver Dagbladet.

Netflix-sjefen går av

NRK.no

Sjefen for Netflix, Reed Hastings, går av. Hastings var i 1997 med på å grunnlegge Netflix sammen med Marc Randolph. Netflix la torsdag fram resultat for fjerde kvartal i fjor, der strømmetjenesten passerte 230 millioner betalende kunder. Dette overgikk analytikernes forventninger til selskapet. Det er ikke kjent hvorfor 62 år gamle Hastings går av som sjef for selskapet. (NTB)

Full forvirring

Dagbladet

En uttalelse fra politiet skaper forvirring rundt «Tiger King»-profilerte Carole Baskins oppsiktsvekkende utspill.

Klikket totalt

Dagbladet

Jeremy Chardy mistet det helt under kampen i stor-turneringen.

Russland støtter militærjuntaen i Mali

NRK.no

Russland har forsynt militærjuntaen i Mali med kampfly og helikoptre, som torsdag ble overlevert under en seremoni i Bamako. Juntalederen Assimi Goïta og Russlands ambassadør Igor Gromyko var til stede under seremonien i Malis hovedstad. Ifølge militærjuntaen er det snakk om russiske kampfly av typen Su-25 og tsjekkiske av typen Albatros L-39, samt russiske transporthelikoptre av typen Mi-8. (NTB)

- Trenden har snudd

Dagbladet

Alle straffesakene som er opprettet på droneobservasjoner på norsk sokkel siden i sommer, er henlagt.

СМИ24.net — правдивые новости, непрерывно 24/7 на русском языке с ежеминутным обновлением *