På privaten har eg snakka varmt om Mali i årevis. Men på jobb har eg snakka om stadig mørkare sider av Mali. Få land har hatt tristare utvikling enn mitt kjære Mali.

Norge rykker ned fra det ypperste selskap etter å ha endt helt sist i lag-EM i friidrett.

Dagbladet

Hvis du møter på en brugde langs norskekysten i tida framover, er det bare å slå den nye «haitelefonen» på tråden.

Brynhildsen-mål ga Molde-seier

NRK.no (sport)

Ola Brynhildsen scoret målet som sikret Moldes 13. seier på rad mot Haugesund. Romsdalingene slo samtidig tilbake etter nederlaget før landslagspausen. Brynhildsen sendte vertene i føringen før pause på hjemmebane. Det ble eliteseriekampens eneste mål tross flere store sjanser fra begge lag. Brynhildsen har scoret fem seriemål denne sesongen. Molde er nummer fem på tabellen, Haugesund er på 11.-plass. (NTB)

Debutant fikset heldig Odd-seier

Debutant og innbytter Leon Hien (22) ble dagens mann da Odd slo HamKam 1-0 på bortebane i Eliteserien søndag. Dermed ble eliteseriedebuten en drømmekveld for svensken som ble Odd-klar like før nyttår. Hien mistet hele vårsesongen med en strekkskade og fikk sin første sjanse for A-laget søndag. På Hamar kom den omskolerte midtstopperen inn på spissplass etter 81 minutter, og etter bare et minutt på banen satt scoringen. Tapet er et tungt slag for HamKam, som har spilt åtte strake kamper uten å vinne.

Tromsø snudde - opp på sølvplass

Tromsø havnet tidlig under, men vendte kampen og vant 2-1 mot Stabæk på Romsaa arena i Eliteserien i fotball søndag. Dermed inntar de sølvplassen på tabellen. Kasper Høgh sendte Stabæk opp i en tidlig ledelse, men mål fra Yaw Paintsil og Vegard Erlien sikret Tromsøs fjerde strake seier. (NTB)

Nådeløs dom

Dagbladet

Tap, tap, cup-exit og til slutt en kostbar trenersparking. Selv ikke ny trener og formasjon hjelper Rosenborg, som er på full vei mot nedrykksstriden i Eliteserien.

Norsk nedrykk i lag-EM: – Nitrist

Etter en oppløftende start på sesongen for norsk friidrett, ble lag-EM i Polen denne helga en stor nedtur. Norge endte på sisteplass av de 16 lagene i 1. divisjon og rykker ned. – Det var en fryktelig dårlig avslutning på dag to, og i dag har det vært nitrist til tider, konstaterer NRKs kommentator Jann Post. Allerede før siste øvelse var nedrykket klart. – Da er det én øvelse igjen her, og vi kan gratulere Norge med sisteplass, dessverre, sa Post da. – Vi vet at med toppet lag, så hadde vi vært... Читать дальше...

Kaosdøgnet i Russland: Dette skjedde