USAs president Joe Biden snakket i dag med pave Frans om krigen mellom Israel og Hamas, og faren for en eskalering i Midtøsten.

TV 2 Norge

Nesten én av ti sjåfører har opplevd farlige situasjoner på grunn av fotgjengeres mobilbruk. Skolebussjåfør frykter ulykker som følge av uoppmerksomme skolebarn.

Israelsk soldat drept i raid i Gaza

NRK.no

Soldaten ble drept da en gruppe soldater gjennomførte et raid inne på Gazastripen, skriver nyhetsbyrået AFP. Det israelske forsvaret har sagt at raidene skal drive etterretning i letingen etter gislene som holdes av Hamas. En soldat ble drept, en ble moderat skadd og to lettere skadd da et anti-stridsvogn-missil ble skutt mot en israelsk stridsvogn, opplyser det israelske forsvaret.

Strømsgodset slo tilbake i snuoperasjon

Verdens Gang

(Strømsgodset - Odd 3–1) Strømsgodset havnet under før pause, men kjempet seg tilbake og vant 3-1 over Odd på hjemmebane i Eliteserien søndag. Det sikret klubben tre viktige poeng.

Søderlund-mål i viktig Haugesund-seier

(Hamkam - Haugesund 0–3) Haugesund sikret seg alle poengene med 3-0 borte mot HamKam og klatret på tabellen fra sin utsatte posisjon.

Aalesund tok ny sterk seier

(Aalesund-Sarpsborg 3–2) Innbytter Ebiye Moses ble den store helten da Aalesund slo Sarpsborg 3–2 på hjemmebane i Eliteserien. Men veien mot trygg plass er fortsatt lang.

Luiz-dobbel mot West Ham – Villa to poeng bak City

NRK.no (sport)

Douglas Luiz scoret to mål da Aston Villa vant 4-1 hjemme mot West Ham i Premier League lørdag kveld. Dermed ligger Villa plutselig bare to poeng bak serieleder Manchester City. Tottenham kan imidlertid ta over tabelltoppen dersom de slår Fulham mandag kveld. Luiz sendte Villa i ledelsen etter en halvtime, før han doblet den etter 52 minutter. Jarrod Bowen reduserte like etter, men det hjalp lite da Ollie Watkins og Leon Bailey la på til både 3-1 og 4-1 på tampen av kampen. Villa er nå nummer fem på tabellen... Читать дальше...

Forsvarerne fikk flere avslag før ankesaken

TV 2 Norge

Den tidligere vaktsjefen på KNM Helge Ingstad satser alt på å bli frikjent i lagmannsretten, men i forkant av ankesaken avviste dommeren flere ønsker fra forsvarerne hans.

- Tøffe på avstand

Dagbladet

Geir Bakke om timene tilbake på Åråsen: - Noen var satt til å mase noe grassat.

Volden øker på Vestbredden

TV 2 Norge

Tre palestinere sier de ble bundet fast og utsatt for vold og overgrep av israelske soldater og bosettere.

Flere avhørt etter fallulykke

NRK.no

Flere personer er avhørt etter at en mann ble alvorlig skadd etter et fall om bord i en båt i Ålesund i går. Ifølge politiet er mannens tilstand uendret fra i går. Ifølge Sunnmørsposten skjedde ulykken ikke under arbeid, men mens mannen hadde fri. Arbeidstilsynet er rutinemessig varslet om ulykken.

Sløste med sjansene mot Stabæk

Rosenborg Ballklub

Rosenborg fikk fire enorme muligheter til å avgjøre mot Stabæk, men til sto til slutt igjen med kun ett poeng.

Fotball-Norge i sorg

Dagbladet

Kreftsyke Philip Solbakken Slettebø (15) sovnet inn i forrige uke. Søndag kveld skal han hedres før Viking møter Tromsø.

Uavgjort for Rosenborg - sløste med sjansene

Rosenborg hadde ikke vunnet en eliteseriekamp siden august, og heller ikke hjemme mot Stabæk ble det tre poeng for Svein Maalens menn. Tidligere RBK-spiller Mushaga Bakenga raget høyest på et innlegg og headet inn ledelsen til gjestene etter bare 13 minutter. Drøye halvtimen var spilt da Ole Sæter var frempå og tuppet inn reduseringen. I omgangens siste minutt fikk Stabæk straffe etter at dommeren mente ballen traff armen til Ole Sælnes, men Rosenborg-målvakt Sander Tangvik reddet skuddforsøket til Nicolai Næss. Читать дальше...