NRK.no

Denne helgen feirer britene at «alle parlamenters mor» ikke gikk i lufta for 400 år siden. Men nå risikerer de berømte parlamentsbygningene å bli et nytt Notre Dame.

Skjelver: - Snakk om timer

Dagbladet

Pågående jordskjelvaktivitet får forskerne til å slå alarm. Nå er en ledende professor sikker på at et omfattende utbrudd er rett rundt hjørnet.

Guardiola bekrefter: Ankelskade for Haaland

NRK.no (sport)

Lørdagsettermiddagen har fortont seg som et mareritt for Norges to største Premier League-stjerner. Samtidig fikk Oscar Bobb sitt første målpoeng for Manchester City.

Eide uttrykte «stor bekymring» i samtale med Israel

NRK.no

– Jeg uttrykte min dype bekymring over de sivile i Gaza, og behovet for å gjøre det mulig for nordmenn å forlate Gaza gjennom Rafah, skriver utenriksminister Espen Barth Eide i en pressemelding Han har lørdag snakket i telefonen med Israels nasjonale sikkerhetsrådgiver Tzachi Hanebi. «En tostatsløsning er den eneste veien til varig fred», ifølge Eide.

NÅ: Uteblir

Dagbladet

Her kan du følge kampen mellom Newcastle og Arsenal live i Premier League.

Har født

Dagbladet

Superstjernene har fått sitt første barn sammen.

Hjemmeseier for Stabæk over Åsane

Iris Omarsdottir sendte Stabæk i føringen da hun satte inn 1-0 bare noen minutter ut i første omgang, og Lena Soleng Hansen doblet ledelsen for da hun satte inn 2-0 etter 17 minutter. Etter halvspilt kamp var stillingen 2-0. Meryll Abrahamsen satte ballen i nettet og økte ledelsen til 3-0 for hjemmelaget. Det ble ikke flere nettkjenninger i kampen. Dermed endte oppgjøret 3-0. Helene Gloppen (Åsane) og Emilie Bølviken (Stabæk) fikk begge gult kort. Etter lørdagens kamp er Stabæk nummer fem på tabellen med 34 poeng... Читать дальше...

Frankrike: Lovforslag vil kriminalisere «fornærmelser» mot staten Israel

NRK.no

Under regi av Stéphane Le Rudulier, har 16 franske senatorer fremmet et lovforslag som «kriminaliserer antisionisme». Lovforslaget, som ikke er stemt over enda, kriminaliserer derimot kun kritikk av staten Israel. «De som bestrider eksistensen av staten Israel», vil bli straffet med ett års fengsel og en bot på 45 000 euro. «De som fornærmer staten Israel», straffes med to års fengsel og en bot på 75 000 euro. «De direkte fremprovoserer hat eller vold mot staten Israel», vil bli straffet med fem års fengsel og en bot på 100 000 euro.

Østigård og Napoli vant «norsk» duell

Leo Skiri Østigård spilte hele kampen i Napolis midtforsvar i 2-0-seieren over Salernitana i Serie A. Emil Bohinen og Erik Botheim var innbyttere i nederlaget. Østigård har fått mye spilletid for regjerende seriemester Napoli hittil denne sesongen grunnet skader. Lørdag dannet han stopperpar med Amir Rrahmani da Napoli slo tabelljumbo Salernitana på bortebane. Giacomo Raspadori og Elif Elmas scoret målene for de lyseblå som foreløpig er nummer fire i Serie A. Bohinen og Botheim startet begge på benken... Читать дальше...