World News in Norwegian
Ноябрь
2023

Новости за 09.11.2023

Sørloth matchvinner etter straffebom – Dønnum målscorer da Toulouse skremte Liverpool

NRK.no (sport)

I fjerde runde av Europaligaen gjestet Alexander Sørloth og Villareal Maccabi Haifa i gruppe F. Hjemmelaget tok ledelsen etter 30 minutter da Abdoulaye Seck headet ballen i mål. Få minutter senere fikk Alexander Sørloth muligheten til å utligne for Villarreal på straffespark. Til nordmannens store fortvilelse reddet Maccabi Haifas keeper, men sisteskansen var for tidlig ute. Villareal fikk nok et forsøk med Manu Trigueros som straffetaker. Ny bom! Og det sto 1–0 til pause. På tampen av kampen utlignet Álex Baena. Читать дальше...

Første i verden

Dagbladet

Aaron James mistet halve ansiktet i en ulykke i 2021. Nå har han gjennomført en øyetransplantasjon, og jubler over resultatet.

Holder pusten

Dagbladet

Mens bombene flyr over grensa til Gaza, holder turistnæringen pusten. Særlig flyselskapene frykter for negative konsekvenser dersom situasjonen tiltar.

Forvekslet med eske - drept

Dagbladet

Det gikk på verst tenkelige måte da en arbeider skulle inspisere en robotarm ved en fabrikk i Sør-Korea.

Ikke rart de blir redde

Dagbladet

Ingen når toppen av norsk politikk hvis de først og fremst er ute etter å berike seg selv.

Simeone forlenget med Atlético Madrid

Suksesstreneren Diego Simeone (53) har skrevet under på en kontrakt som binder ham til den spanske fotballklubben Atlético Madrid fram til sommeren 2027. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider torsdag kveld. Argentineren tok over ansvaret i Atlético i desember 2011, og klubben har hatt lite grunn til å se etter andre trenere siden. 53-åringen har sikret hovedstadsklubben to ligatitler (2013/14 og 2020/21), én Copa del Rey-triumf (2012/13), to europaligatriumfer (2011/12 og 2017/18), to europeiske... Читать дальше...

Nye opplysninger

Dagbladet

TV 2 forsvarer at de bruker en journalist med nære bånd til Erna Solbergs rådgiver. Journalisten har detaljerte retningslinjer for å unngå at han selv blir inhabil, viser et nytt brev.