2024

Новости за 11.01.2024

Knallsterk snuoperasjon av Oilers

NRK.no (sport)

Stavanger Oilers lå under 0-3 mot Frisk Asker, men siddisene våknet og snudde til 5-3-seier på hjemmebane i eliteserien i ishockey torsdag. Fire av Oilers-målene kom i siste periode, og matchvinnerscoringen kom bare drøye minuttet før slutt signert Clifford Watson. Med noen sekunder igjen satte Nicholas Dineen pucken i åpent mål og sørget for tomålsseier. Serieleder Storhamar måtte ha forlengning for å slå Ringerike 3-2, selv etter å ha ledet 2-0 med drøye fem minutter igjen av tredje periode. Bunnlaget... Читать дальше...

Semitrailer krasjet inn i uthus i Krødsherad

NRK.no

Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke på Krøderfjordveien i Krødsherad. Politiet opplyser om at en semitrailer skal ha krasjet i et uthus tilknyttet en bolig. Det skal ikke være noen skadde. Kjøretøyet står utenfor veibanen, og trafikken kommer seg forbi. Det skal være svært glatt i veibanen på ulykkesstedet. Kl. 21.20 er politiet fremme på stedet. De opplyser om at det er store skader på lastebilen.

Sarpsborg selger midtbanespiller til engelsk fotball

Danske Victor Torp forlater Sarpsborg til fordel for Coventry i den engelske mesterskapsserien. Det opplyser østfoldklubben på sine nettsider torsdag. Torp kom til Sarpsborg fra Midtjylland sommeren 2022. Siden den gang har han spilt 43 kamper i Eliteserien og scoret åtte mål. Coventry ligger på åttendeplass på nivå to i England. (NTB)

Tottenham hentet Genoa-stopper

Rumenske Radu Dragusin (21) hentes inn som et sårt tiltrengt alternativ i Tottenhams forsvar. Premier League-klubben har slitt stort med skader. Dragusin kommer fra italienske Genoa, der han har vært lagkamerat med Morten Thorsby. Tottenham startet sesongen knallsterkt, men den siste tiden har det gått tyngre for de hvitkledde. Store skadeproblemer i forsvaret har bidratt sterkt til det. Blant annet har vingback Emerson Royal bekledd midtstopperrollen de siste kampene. Førstevalgene Cristian Romero... Читать дальше...

«Ungdomskilden» døde

Dagbladet

Vladimir Havinson, Putins «personlige gerontolog», er død i en alder av 77 år.

Drakk for mye - døde

Dagbladet

I fjor døde en person i Sverige etter å ha drukket for mye vann. Nå anmelder regionen seg selv.

Færøysk eufori i EM – nå advares Norge

Verdens Gang

BERLIN (VG) (Slovenia-Færøyene 32–29) Rundt ti prosent av Færøyenes befolkning befinner seg i Tysklands hovedstad. Etter nasjonens første mesterskapskamp i håndball, venter Norge i gruppe D.