2019

Новости за 09.08.2019

Växjö slog Djurgården – Anvegård matchhjälte

Expressen

Växjö vann det viktiga mötet mot Djurgården i nedre delen av damallsvenskan med 2–1. Ria Öling gav hemmalaget ledningen men Ingibjörg Sigurdsdotter kvitterade före pausen. I andra kunde landslagsanfallaren Anna Anvegård sätta avgörande 2–1 med tio minuter kvar. Det var Anvegårds femte mål för säsongen.

Liverpools galna start på säsongen

Expressen

Liverpool kör fullständigt över Norwich i Premier League-premiären.

Efter den första halvleken ledde man med 4-0 efter mål av Mohamed Salah, Virgil Van Dijk, Divock Origi och ett självmål.

– Det är en mardröm för Norwich. Försäsongen är över, säger Viasats expert Pontus Kåmark.

Polisinsats i Göteborg efter larm om beväpnad person

Svt.se

På fredagskvällen inleddes en polisinsats vid en skola i Göteborg efter att ett vittne sett en person med ett vapenliknande föremål. På plats kunde polisen konstatera att det rörde sig om en soft airgun. – Polisen kommer alltid ta det här på allvar. Den leken är farlig, riktig farlig, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.