First North-listade bioteknikbolaget Lipum har beslutat om en riktad nyemission på cirka 39 miljoner. Efter nyemissionen blir Recipharm-grundaren Thomas Eldereds Flerie Invest största ägare i bolaget.

HV71-stjärnan: "Vi spelar rätt uselt"

SvD

Efter knappt 108 mållösa minuter hittade nykomlingen HV71 SHL-nätet.

Då kunde Jönköpingslaget vända till straffseger borta mot Malmö.

– Jag tycker att vi spelar rätt uselt, säger tvåmålsskytten André Petersson efter 4–3-segern.

HV71 vände och vann i Malmö • Petersson hjälte

Expressen

MALMÖ. HV71 var på väg mot andra raka förlusten i sin SHL-comeback.

Då skickade Taylor Matson in 3-3 på en retur och såg till att HV71 också tagit poäng i årets SHL-serie.

Inte bara en, utan två.

André Petersson gjorde ett mål i matchen och var dessutom den enda att göra mål i straffläggningen.

– Det ska vi vara glada för. Vi spelar uselt överlag, säger Petersson.

Carter matchhjälte i slutminuterna för Leksand

Expressen

Det såg ut att gå mot en mållös match och förlängning.

Då smällde Carter Camper till med segermålet med cirka en minut kvar av den sista perioden när Leksand vann mot Skellefteå med 1-0.

– Vi har pratat om att ha tålamod, ibland tar det 59 minuter tills vinstmålet kommer, säger Camper i C More.