Filmstjernen spiller en mor som forsømmer datteren sin og er utro på bryllupsdagen - og som publikum får lyst til å filleriste.

Dagbladet

Hoffet har mottatt rundt to milliarder kroner til statlige eiendommer og kongehusets offisielle virksomhet på 16 år. Underveis har hoffet kjøpt varer og tjenester, uten å følge Lov om offentlige anskaffelser. Eksperter rister på hodet.

Agdestein med hattrick i Aalesund-seier

Dagbladet

Torbjørn Agdestein ble kampens store spiller med sine tre mål da Aalesund beholdt tabelltoppen i 1. divisjon etter 3-2-seier borte mot Åsane.

Haugesund reiste seg etter sjokkstart

Dagbladet

Daouda Bamba scoret etter kun 13 sekunder, men Haugesund reiste seg og snudde kampen til 3-2 hjemme mot Kristiansund i Eliteserien søndag.

Lehne Olsen senket tidligere lagkamerater

Dagbladet

Lillestrøms Thomas Lehne Olsen sa takk for sist på Alfheim da han scoret i 2-1-seieren mot sin tidligere klubb Tromsø i Eliteserien søndag.

Ranheim vant etter snuoperasjon

Dagbladet

Ranheims eventyrsesong bare fortsetter. Søndag snudde trønderne hjemmekampen mot Odd i løpet av noen få minutter før pause. Til slutt vant de 3-1.