2018

Новости за 19.10.2018

Larvik fikk juling i mesterligaen

Dagbladet

Larvik kom til kort i mesterligakampen mot Odense fredag. Gjestene sto med bare ett poeng etter sine to første kamper, men hentet en sterk 33-25-seier.

Stortalentet scoret fem i utklassingsseier

Dagbladet

Luka Jovic scoret fem mål, deriblant ekte hattrick på 17 minutter i annen omgang, da Eintracht Frankfurt slo Fortuna Düsseldorf 7-1 i 1. Bundesliga fotball.

Bilbandenes hemmelige smuglerruter

Dagbladet

Global mafia flytter tjuvegodset verden rundt. I kampen mot godt organiserte bander av kriminelle har politiet oddsen mot seg.