Men visst har Kate en hel del att lära av vår kronprinsessa vad gäller vågade klädval.

GÖTEBORG. 1–0-seger borta mot Djurgården i måndags.

2–4-förlust hemma i Scandinavium ett dygn senare.

Trots hård forcering mot slutet lyckades Frölunda inte heller den här gången besegra Djurgården hemma.

Bröt Frölundas svit – trots stora krisen

Expressen

Djurgården saknade fem forwards i returen mot Frölunda.

Det spelade ingen roll.

Axel Jonsson-Fjällby blev stor matchhjälte med två mål när Djurgården vann med 3-1 och bröt Frölundas segersvit.

Stockholmarnas första bortaseger mot Frölunda på åtta år (!).

– Det brukar vara bra stämning och atmosfär här nere. Men det var en skön seger i dag, säger Patrik Lundh till C More.

Tunga poäng för HV71 mot Örebro

Expressen

Blodiga scener när HV71 vann med 3-0 mot Örebro.

Marc Zanetti blödde ymnigt då han lämnade isen – efter att ha sänkts av sin egen lagkamrat.

– Han får ju Perssons klubba i ansiktet, säger kommentatorn Stefan Klemetz i C More.

Blytung förlust för KHK i bottenstriden

Expressen

Karlskrona föll tungt trots drömstart.

Gästande Linköping, som jagar topplagen, vände och vann till slut med 3-2.

– Det är en kedja som gör något framåt just nu, vi andra måste upp, kritiserar Mattias Guter i C More.

Bäst i modern tid – efter den nya poängsuccén

Expressen

Toppen ställdes mot botten i Vida arena i Växjö.

Mora bjöd upp till kamp i två perioder – men sedan klev Elias Pettersson fram och snodde rubrikerna för kvällen.

Pettersson gick i den tredje perioden om självaste Nicklas Bäckström i juniorernas poängliga.

Bäst någonsin – efter den nya poängsuccén

Expressen

Pettersson gick i den tredje perioden om självaste Nicklas Bäckström som den junior som gjort flest poäng i SHL någonsin.

Galna islossningen – matchvinnare igen

Expressen

Stefan Warg fick vänta på sitt första SHL-mål i två och ett halvt år.

Nu har han gjort två på en månad.

– 2018 är väl kanske mitt år, säger Warg till C More.

Zara Larssons systers oväntade supersuccé

Expressen

Zara Larsson är en av Sveriges mest lysande musikstjärnor.

Men hennes lillasyster kanske inte är så långt efter.

Nu hyllas Hanna Larsson, som sedan tidigare gjort sin egen skivdebut, efter systerbilden på Instagram.

"Drottningar!", skriver en person.

Bilister började slåss efter krock

Expressen

Polisen larmades om en trafikolycka där bråk uppstått.

När de kom fram till platsen var situationen dock rörigare än anat nu har flera anmälningar upprättats.

Lindgren efter rysaren: "Lite träningsmatch..."

Expressen

Vilken rysare i Skånederbyt mellan Ystads IF och IFK Kristianstad.

IFK fick segerläget i sista minuten men YIF:s Hampus Andersson kvitterade i slutsekunderna till 29-29.

– Det var lite träningsmatch över det, utan intensitet i förvarsspelet, säger guldtränaren Ola Lindgren.

Uppgift: Prislappen för norska stjärnan