Январь
2018

Новости за 01.01.2018

United tok tilbake andreplassen

Anthony Martial fikk tillit som midtspiss for Manchester United i Lukakus skadefravær og svarte med scoring i 2-0-seieren mot Everton. Jesse Lingard scoret etter 81 minutter. Seieren gjør at Manchester United tar tilbake andreplassen på tabellen.

– Lukaku kun ute én uke

Manchester United-spiss Romelu Lukaku vil være utilgjengelig for spill i én uke etter hodesmellen mot Southampton lørdag, opplyste manager José Mourinho mandag.

Tettey fra start i Norwich-seier

Alexander Tettey spilte hele kampen da Norwich vant 2-1 mot Millwall. James Maddison scoret det avgjørende målet på stillingen 1-1 etter 77 minutter. Millwall tok ledelsen ved Steve Morison, men Tom Trybull utlignet før Maddison altså avgjorde.

Berget Liverpool-seier på overtid

Ragnar Klavan scoret på overtid og sørget for at Liverpool vant 2-1 borte mot Burnley. Sadio Mané satte inn 1-0, men vertene svarte ved Johann Berg Gudmundsson rett før full tid. Da så det kjørt ut for gjestene, men Klavan ville det altså annerledes.

Forfang helt nede på 17.-plass

Johann André Forfang var en av favorittene, men under vanskelige forhold klarte han bare 124 meter og ligger på 17.-plass før andre omgang i nyttårshopprennet. Anders Fannemel er best av de norske hopperne. Følg finaleomgangen her.

Jansrud og Hirscher innleder

Det er duket for stjerneduell mellom Kjetil Jansrud og Marcel Hirscher i første utslagsrunde i parallellslalåmen i Holmenkollen 1. nyttårsdag. Det viser startlistene som ble lagt ut på nettsidene til Det internasjonale skiforbundet (FIS) mandag.

Ashley Young utestengt i tre kamper

Manchester United må greie seg uten Ashley Young i tre kamper. Nyttårsaften ble han utestengt for å ha plantet en albue i Southampton-spilleren Dusan Tadic. Dermed går han glipp av kampene mot Everton, Derby (FA-cupen) og Stoke.