Сентябрь
2018

Новости за 23.09.2018

Keita snudde til seier

Aboubakar Keita stod for 3-2-målet i det 87. minutt da Stabæk tok tre viktige poeng Ranheim på Nadderud. Mads Reginiussen scoret begge Ranheims mål, mens Franck Boli scoret to for Stabæk.

Håland scoret sitt 10.

Erling Håland (18) kom opp i tosifret antall seriemål da han ga Molde ledelsen i 2-1-seieren borte mot Strømsgodset. MFK tok med det over bronseplassen, siden Haugesund tapte 1-2 borte mot Kristianseund.

Første borteseier siden 2015

Start hadde ikke vunnet på bortebane siden mai i 2015, men snudde fra 0-1 til 2-1 mot Bodø/Glimt. Philip Zinckernagel sendte Glimt foran etter 70 minutter. Elliot Käck utlignet for Start, og Mathias Bringaker scoret seiersmålet fem minutter før slutt.

Poengdeling for Chelsea

Chelsea greide ikke å ta tilbake tabelltoppen fra Liverpool da laget møtte West Ham søndag. Kampen endte 0-0 og dermed er Chelsea på tredjeplass i Premier League - to poeng bak Liverpool. Manchester City innehar andreplassen.

Magnus Moan kraftig forslått

Magnus Moan fikk et ublidt møte med vantet etter at hoppskiene lugget på sletta under det siste Sommer Grand Prix-rennet i kombinert i Slovenia søndag. Etterpå var han ikke i stand til å gå det 10 kilometer lange rulleskirennet. Espen Bjørnstad var best av de norske kombinertløperne med en 2.-plass.

Olsbu Røiseland vant to på rad

Marte Olsbu Røiseland tok i dag sitt andre NM-gull på rad under fellesstarten i rulleskisyting på Gautefall. Dermed har jenta fra Froland hatt et strålende NM, med full pott. I går vant hun NM-sprinten, over ett minutt foran Tiril Eckhoff.

Woods nærmer seg etterlengtet seier

Tiger Woods leder med tre slag før siste runde i PGA-tourmesterskapet i Atlanta. Søndag kan 42-åringen ta sin første turneringsseier på fem år. Det er 1875 dager siden forrige gang han kunne løfte et trofé. Det var i august 2013.

Joshua forsvarte tungvektstitlene

Anthony Joshua stoppet utfordreren Alexander Povetkin i 7. runde på Wembley stadion lørdag og forsvarte IBF-, WBA- og WBO-titlene i tungvektsboksing. Det er første gang Povetkin er beseiret før full tid som profesjonell bokser.

Krasj for norgesmesteren

Anders Grøndal og kartleser Roger Eilertsen var klare NM-vinnere allerede før Rally Hedemarken. Lørdag ble det full stopp etter en stygg avkjøring på den fjerde prøven i årets siste NM-runde. – Den verste smellen i min karriere, sier Grøndal til VG. Han og kartleseren kom fra det uten skader, men ble likevel sendt til legesjekk.

Danske Astralis til finale

Den andre semifinalen ble ikke så jevn som spådd. Danske Astralis er klare for finale i Counter-Strike GO-turneringen FaceIt Major etter å ha slått Team Liquid 16-7 i andre omgang, og 2-0 totalt. I søndagens finale møter de Na'Vi.