Май
2019

Новости за 26.05.2019

Akintola ble RBKs helt i storkampen

BERGEN/OSLO (NRK): Det var kanskje ikke vakkert, men målet til David Akintola (23) bare to minutter før full tid sikret Rosenborg sesongens tredje seier.

Ny seier til Ranheim

Michael Karlsens scoring etter 10 minutter ble kampens eneste da Ranheim slo Strømsgodset 1-0 søndag. Drammenslaget er nå på en 12.-plass med bare ni poeng på 10 kamper, mens Ranheim ligger tre plasser over, med 13 poeng.

Nytt Godset-tap

Wadji scoret tre

Ibrahima Wadji scoret de tre første målene til Haugesund da de slo Mjøndalen 4-1 på bortebane i den 10. eliteserierunden. Olivier Occean reduserte med snaue 15 minutter igjen, men like før slutt punkterte Bruno Leite kampen.

Ohi tar skylda etter Molde-smell mot tabelljumboen

TROMSØ/OSLO (NRK): Det tok Tromsø bare 35 sekunder å gi Molde en real kalddusj. I andre omgang økte de ledelsen etter bare to minutter. Ohis straffebom gjorde kvelden helmørk for serielederen.

Hegerberg har giftet seg

Ada Hegerberg (23) har giftet seg med Lech Poznan-spiller Thomas Rogne (28). Det forteller hun selv på Instagram. – Overveldet etter å ha giftet meg med mitt livs kjærlighet og å ha delt vår spesielle dag med familien og våre nærmeste venner, skriver Hegerberg. Paret forlovet seg i juni i fjor.

Motstanderen hyller Ruud etter maktdemonstrasjon

PARIS (NRK): Rutinerte Ernests Gulbis (30) er full av lovord om Casper Ruud (20) etter at nordmannen tok seg videre til 2. runde i French Open med sifrene 6-2, 7-6, 6-0.

Hør Ruud i 1. runde av French Open

Casper Ruud starter straks kampen mot Ernests Gulbis på det røde dekket i 1. runde av French Open. Du kan høre hele kampen på NRK Sport eller i dette videovinduet.