Июнь
2019

Новости за 11.06.2019

Chile måtte gi tapt

Christiane Endler stod heroisk i målet til Chile, men måtte gi tapt da Kosovare Asllani sendte Sverige i ledelsen etter 84 minutter. På overtid la Madelen Janogy på til 2-0. Underveis ble kampen ble stoppet i 43 minutter grunnet uvær.

VM-kamp stoppet grunnet tordenvær

VM-kampen mellom Chile og Sverige er avbrutt grunnet kraftig regnvær og en rekke lynnedslag. Det var spilt 71 minutter av kampen i Rennes da dommer Lucila Venegas sendtelagene i garderoben. Stillingen var da 0-0. Kampen ble startet på nytt kl. 20:12.

Ukraina sjokkerte Italia

Ukraina er klar for finalen i U20-VM. Serhiy Buletsa ble matchvinner da han banket et innlegg fra høyre i mål. På overtid trodde Gianluca Scamacca at han hadde utlignet på volley, men scoringen ble annullert etter bruk av VAR.

6.-plass for Boasson Hagen

Edvald Boasson Hagen enda på ein 6.-plass i den tredje etappen i Critérium du Dauphiné. Det var Bora-ryttar Sam Bennett som vann dagens etappe. Etter å ha vunne den første etappen i rittet er nordmannen framleis med i kampen om poengtrøya samanlagt.

Europamesterne slet seg til seier

Det så lenge ut til at regjerende europamester Nederland ikke skulle få hull på byllen mot New Zealand, men på overtid stanget Jill Roord ballen i mål. Ved kampslutt flokket nederlenderne seg rundt matchvinneren.

Lisa-Marie Utland blir vraka

Ut frå dagens trening kan det sjå ut til at Caroline Graham Hansen spelar spiss mot Frankrike i morgon. Ho tek då plassen til Lisa-Marie Utland som blir vraka, trass i at ho scora mot Nigeria. Karina Sævik vil gå inn for Graham Hansen på vingen.

Warriors sikra så vidt ny sjanse

Golden State Warriors greidde så vidt å hindre Toronto Raptors i å ta NBA-tittelen i natt ved å vinne femte finalekamp 106-105. Toronto leier 3-2 i kampar. Laga møtest til sjette kamp i Oakland torsdag. Warriors er i sin femte strake finale, og har vunne tre av dei fire siste.