Январь
2020

Новости за 02.01.2020

Bunnlaget Sola presset Tertnes

Bunnlaget Sola stelte i stand trøbbel for Tertnes i kveldens eliteserie i håndball. Bergenserne, som ligger på fjerdeplass på tabellen, klarte såvidt å hale i land en knepen seier 25-24 etter å ha ligget under med åtte mål i første omgang. I de øvrige kampene i kveld endte det uavgjort 24-24 mellom Storhamar og Byåsen, mens Vipers slo Aker 39-24.

King skadet

Joshua King blir trolig ute av spill i en god måned etter en ny muskelskade på baksiden av låret. King spilte ikke da Bournemouth tapte 0-4 for West Ham 1. nyttårsdag. Bournemouth er på full fart inn i nedrykksstriden etter en dårlig periode. (NTB)