Май
2020

Новости за 17.05.2020

Carlsen-seier ett parti før slutt

Magnus Carlsen leverte en sterk avslutning på nett-turneringen Steinitz Memorial, og tok seieren før siste lynsjakkparti var spilt. Russiske Daniil Dubov ledet før siste dag, men sviktet og da det ble remis mellom de to i den 17. runden, gikk seieren til nordmannen. Sjakkstjernen har vært selvkritisk de to første dagene, men med remis også i siste parti endte han med 12 poeng av 18 mulige. To poeng foran Dubov.

Bayern dro ifra igjen

Bayern München kontrollerte inn en 2-0-seier over Union Berlin i Bundesliga søndag. Robert Lewandowski scoret sitt 40. mål denne sesongen fra straffemerket etter 40 minutter, mens Benjamin Pavard doblet ni minutter før full tid. Dermed er serielederen fortsatt fire poeng foran Erling Braut Haalands Borussia Dortmund med åtte kamper igjen.

Nielsen scoret to

Håvard Nielsen scoret begge målene da Greuther Fürth spilte 2-2 mot Hamburg i 2. Bundesliga søndag. Han sendte hjemmelaget i ledelsen etter 35 minutter, og sikret poenget fire minutter på overtid.

Duket for Ingebrigtsen-duell

Jakob Ingebrigtsen bekrefter overfor Stavanger Aftenblad at han skal løpe 2000 meter under «Impossible Games» på Bislett 11. juni. Fra før stiller storebror Henrik på distansen, mens Filip holder muligheten åpen. Onsdag løper brødrene trolig fem kilometer gateløp i Stavanger.