Июль
2020

Новости за 19.07.2020

To Sørloth-mål da seriegullet glapp

Alexander Sørloth scoret to mål for Trabzonspor søndag, men det hjalp lite. Konyaspor vant til slutt 4-3 etter en sterk snuoperasjon. Basaksehir vant sin kamp og sikret gullet før siste runde. Sørloth er toppscorer i ligaen med 23 mål på 33 kamper.

Ny Sarpsborg-seier

Sarpsborg tok et langt steg vekk fra bunnstriden med en solid 2-0-seier hjemme mot Odd. Stortalentet Ismaila Coulibaly (19), sendte vertene i føringen etter en times spill, mens innbytter Mohamed Ofkir sikret seieren ti minutter før full tid.

Marerittet fortsetter for Aalesund

Det ville seg ikke for Aalesund mot Stabæk søndag kveld. Etter syv minutter satt Kosuke Kinoshita ballen mellom beina på keeper og i mål til 1-0 for Stabæk. Simen Nordli reduserte for Aalesund, men etter pause sendte Oliver Edvartsen Stabæk opp i ledelsen igjen. Andreas Hanche-Olsen punkterte det hele med 3-1 like før slutt.

Målløst i Kristiansund

I Kristiansund klarte hjemmelaget å nøytralisere Vålerenga greit, og det ble et jevnt oppgjør. Gjestene fikk en scoring fra hjørnespark annullert i førsteomgang grunnet dytt på keeper Serigne Mor Mbaye. Lagene deler poengene, noe som kan sies å være fortjent.

Vant etter Zachariassen-dobbel

Rosenborg sikret 2-1 seier over Sandefjord, med to scoringer av Kristoffer Zachariassen. Den første scoringen spratt via ryggtavla og over sisteskansen til Sandefjord. Scoring nummer to ble servert av Anders Trondsen og Zachariassen satt den enkelt i mål. Rufo satte inn reduseringen for Sandefjord med ti minutter igjen, men det holdt ikke for gjestene fra Vestfold.

Effektive Molde knuste Godset

Det endte tilslutt med en komfortabel 4-0-seier for Molde, men underveis ble de utfordret av Strømsgodset. Bortelaget scoret på fire av sine fem avslutningsforsøk og var kliniske, mens hjemmelaget bommet på sine sjanser. Molde tok ledelsen ved et Eirik Hestad-skudd rett før pause. På to minutter et snaut kvarter ut i andre omgang hadde Molde avgjort kampen etter scoringer av Etzaz Hussain og Leke James. Erling Knudtzon fastsatte sluttresultatet. Dermed henger blåtrøyene fortsatt med i ryggen til Bodø/Glimt.

Målgivende for Thorsby

Morten Thorsby gjorde et flott forarbeid til Fabio Quagliarella da Sampdoria snudde 0-2 til 3-2 borte mot Sampdoria. Med seieren tok Genova-klubben et langt steg mot fornyet kontrakt. Fire kamper før sluttspilt sesong er Sampdoria nå nummer 11.

Leicester snublet mot Tottenham

Sammen med Chelsea og Manchester United kjemper Leicester om en plass i Mesterligaen neste sesong. Nest siste hinder var Tottenham i London. Harry Kane & co. gjorde kort prosess på de blåkledde i første omgang og scoret tre mål. Flere mål ble det ikke og Brendan Rodgers menn står nå med like mange poeng som United, men med en kamp mer spilt. De møter for øvrig United til siste serierunde.

Clausen ga Rosenborg tabelltoppen

Marit Clausen sto for kampens to siste scoringer i Rosenborgs 3-1-seier over Kolbotn på eget gress. Med tre poeng sniker de seg foran LSK Kvinner på tabelltoppen. Med syv poeng etter tre runder ligger de foran de regjerende mesterne på målforskjell.

Krisetap for Bournemouth og King

Bournemouth rykket et steg nærmere avgrunnen da de tapte 2-0 hjemme mot naborival Southampton. Med bare en serierunde igjen å spille har «the Cherries» tre poeng opp til trygg plass, og Watford har også en kamp til gode. Danny Ings ga Southampton ledelsen, mens Che Adams avgjorde åtte minutter på overtid.

Hamilton i ensom majestet

Lewis Hamilton ledet fra start til mål da han vant Formel 1s Ungarn Grand Prix. Seieren var Hamiltons åttende i Ungarn. Dermed tangerte han Michael Schumacher med flest seire på en bane. Hamilton overtok også sammenlagtledelsen fra Valtteri Bottas. Finnen tok tredjeplassen etter en svak start sendte ham ned til sjuendeplass fra andre startposisjon. Max Verstappen ble nummer to.

Må opereres etter United-møte

Patrick van Aanholt fikk skulderen ut av ledd da Manchester United og Solskjær vant 2-0 over Crystal Palace torsdag. Nå trenger backen skulderoperasjon. Den nederlandske backen vil trolig miste starten av neste Premier League-sesong.

Hauger med sensasjonell pallplass

Den norske racingføreren Dennis Hauger kjørte inn til en senasjonell tredjeplass i formel 3-klassen på Hungaroring søndag. – Det er nesten for tidlig at Dennis allerede er der oppe på pallen, sa Viasatkommentator Simen Næss Haugen. Det var 17-åringens femte formel 3-løp. Hauger ble som 14-åring plukket opp av Red Bull-teamet for å være en del av deres "akademi" for å lære opp framtidige formel-1-førere.

Hovland fulgte ikke opp runde to

Etter en strålende runde på -6 i går, ble det en nedtur for Viktor Hovland i runde tre av The Memorial. Tre birdies hjalp lite i runden som så ham slå fem bogeys og en trippel bogey. Han endte på +5 og delt 31. plass ved sin rundeslutt. Før runden startet lå han på delt åttendeplass. Totalt ligger han på +1.

СМИ24.net — правдивые новости, непрерывно 24/7 на русском языке с ежеминутным обновлением *