Новости за 07.11.2020

Håndballkamp korona-utsatt

Søndagens eliteseriekamp i håndball for kvinner mellom Fana og Fredrikstad er utsatt på grunn av bekreftet koronasmitte hos Fredrikstad. Det melder Norges håndballforbund lørdag kveld.

Chelsea snudde til storseier

Sander Berge var nest sist på ballen da Sheffield United tok ledelsen mot Chelsea, men London-klubben snudde til 4-1-seier etter en oppvisning av Hakim Ziyech. Formspilleren hos Chelsea hadde en oppvisning i assists. Tammy Abraham og Ben Chilwell snudde til 2-1-ledelse før pause med to scoringer der Ziyech sto bak. Først serverte han Mateo Kovacic, som fant Abraham i feltet. Deretter slo han en lekker pasning til Chilwell. Etter pause var marokkaneren frampå med venstrefoten igjen da han fant Thiago Silva, som headet inn 3-1. Читать дальше...

Haaland-scoring i Dortmund-tap

Erling Braut Haaland scoret etter 83 minutter i storkampen mot Bayern München, men det ble likevel bortelaget som stakk av med seieren (3-2) i toppoppgjøret lørdag. Robert Lewandowski scoret ett av målene for Bayern München, som fortsatt topper tabellen.

Messi-dobbel i målfest mot Betis

Lionel Messi scoret sitt annet og tredje mål for sesongen da Betis ble slått 5-2 i den spanske toppdivisjonen lørdag. Messi startet på benken, men kom inn ved pause for Ansu Fati, og viste seg fram umiddelbart. Barcelona har slitt i den hjemlige serien denne sesongen. Før kampen sto storlaget med bare åtte poeng på seks kamper.

Sørloth-mål annullert i Lepzigseier

Alexander Sørloth startet kampen på benken, men kom inn på stillingen 1-0 mot Freiburg. Det var Ibrahima Konaté som hadde gitt Leipzig ledelsen. Etter Sørloths inntreden så han Marcel Sabitzer og Angeliño score på straffe og frispark. Sørloth hadde selv en ball i nettet, men det ble korrekt annulert for offside i oppbyggingen. Den norske landslagsspissen var frisk og hadde også to andre gode skudd.

Mot thrilleravslutning

Toppserien kunne blitt avgjort lørdag, men i stedet endte alle resultatene i toppkampene slik at vi i stedet nå får en helt åpen avslutning på serien neste runde - som spilles neste helg. RBK, Vålerenga og Avaldsnes har alle mulighet til å ta gullet. RBK og Vålerenga står med like mange poeng, mens Avaldsnes har ett poeng mindre. RBK spilte 1-1 mot Sandviken, Avaldsnes vant 3-0 mot Arna Bjørnar og Vålerenga tapte 3-1 mot Lyn lørdag.

Real Madrid-spillere syke

Casemiro og Eden Hazard har avgitt positiv covid-19-prøve, bekrefter Real Madrid. Resten av laget, inkludert Martin Ødegaard, testet negativt. Real Madrid spiller neste kamp søndag, og der er Ødegaard aktuell for spill etter en periode med skade.

Hovland og Ventura henger med

Både Kristoffer Ventura og Viktor Hovland henger med i tetsjiktet på 2. dag av PGA-turneringen Houston Open i golf. Nordmennene er henholdsvis fem og seks slag bak lederen. Sam Burns fra USA leder etter en sterk 65-runde fredag.

Southampton leder Premier League

Che Adams og Stuart Armstrong utnyttet hver sin forsvarsbrøler og sendte Southampton til tabelltopp i Premier League med 2-0 over Newcastle. Sørkystlaget klatret fra 5.-plass og passerte Liverpool på bedre målforskjell.