19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
31

Новости за 17.01.2024

Wolves videre i FA-cupen etter ekstraomganger

Brentford tapte 2-3 for Premier League-kollega Wolverhampton i FA-cupen. Kampen måtte til slutt avgjøres i ekstraomganger der Matheus Cunha ble matchvinner for Wolves. Wolves møter West Bromwich i neste runde. Kristoffer Ajer gjorde tirsdag en etterlengtet retur fra skade. Ajer var sist i aksjon i 0-1-tapet hjemme mot Arsenal i Premier League 25. november. Før ligakampen mot Luton uka etter skadet nordmannen ankelen under oppvarmingen. (NTB)

West Ham ute av FA-cupen

En forsvarsfeil tidlig i første omgang og et rødt kort kostet dyrt for West Ham som tirsdag røk ut av FA-cupen etter 0-1-tap borte mot Bristol City. Allerede etter tre minutter snappet Tommy Conway opp en svak pasning i West Ham-forsvaret. Han rundet deretter gjestenes målvakt Lukasz Fabianski før han satte ballen i det åpne målet. Mannskapet til David Moyes skapte flere store sjanser, men Premier League-klubben fikk ikke hull på byllen. Kort tid ut i annen omgang ble Saïd Benrahma utvist etter å ha satt knottene i brystet på Joe Williams. Читать дальше...

Manchester United møter Newport County i FA-cupen

Newport County slo Eastleigh FC 3-1 i returkampen i FA-cupen. Dermed møter de Manchester United i neste runde. Newport County spiller til daglig på nivå fire i det engelske ligasystemet. Den kampen spilles på Newports hjemmebane, Rodney Parade, i Wales og spilles 28. januar.

«Norske» Sassuolo fikk juling mot Juventus

Kristian Thorstvedt og Marcus Holmgren Pedersen fikk begge sjansen fra star mot Juventus, men klubben fra Emilia-Romagna-regionen hadde lite å stille opp med. «Den gamle dame» vant nemlig 3-0 takket være to scoringer fra Dusan Vlahovic og én fra Federico Chiesa. Spesielt 2-0-scoringen til Vlahovic var av det vakre slaget. Serberen prikket inn et frispark via tverrliggeren. Juventus er oppe på 2. plass i Serie A, mens Sassuolo er nummer 19 med bare to poeng ned til nedrykksstreken.

Spansk sjokkexit i håndball-EM

Spanias stjernegalleri greide bare 33-33 mot Østerrike og er ute av håndball-EM i Tyskland. Spania har kommet til finalen i alle de fire siste utgavene av EM og vant gull i 2018 og 2020. Tirsdag var drømmen om en femte strake medalje ute etter uavgjortkampen mot Østerrike. – Vi har snakket mye om overraskelser i Norges gruppe, men dette er altså en skikkelig skrell, en ordentlig bombe, sa Viaplay-ekspert Ole Erevik. Stjernespilleren Alex Dujshebaev ble utvist for Spania i en tung kamp mot østerrikerne. Читать дальше...